HaberlerBlockchain Haberleri

Güney Koreli Milletvekilden Do kwon’a Mecliste UST ile İlgili Oturum Çağrısı!

Güney Koreli Milletvekili Terraform CEO'su Do Kwon'u UST Hakkındaki Meclis Oturumunda Katılması Çağrısında Bulundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Güney koreli milletvekilden Do kwon’a mecliste UST ile ilgili oturum çağrısı. Güney Koreli bir politikacı olan Yun Chang-Hyun, Terraform CEO’su Do Kwon ve Güney Koreli kripto varlık ticaret platformlarından yöneticilerin katılması beklenen UST ile ilgili bir oturum çağrısında bulundu.

Terra ve UST’nin çöküşü, Güney Kore’deki milletvekillerini harekete geçmeye teşvik etti. Güney Kore’nin iktidardaki Halkın İktidar Partisi’nden bir yasa koyucu, Yun Chang-Hyun, UST hakkında bir meclis oturumu talep etti. Milletvekili ayrıca Terraform CEO’su Do Kwon’un toplantıya katılmasını istedi. Chang-Hyun bugün yaptığı açıklamada konuyla ilgili şunları söyledi:

Son zamanlarda bir sorun haline gelen Terra CEO’su Do Kwon da dahil olmak üzere ilgili borsa yetkililerini, durumun nedeni ve yatırımcıları korumak için alınacak önlemler hakkında bir oturum düzenlemek üzere Ulusal Meclise getirmeliyiz.

Chang-Hyun ayrıca, bu prosedür sırasında borsaların ticareti durdurup durdurmadığının araştırılmasının önem taşıdığını belirterek şunları ekledi:

Coinone, Korbit ve Gopax 10 Mayıs’ta, Bithumb 11 Mayıs’ta ticareti durdurdu. Ancak Upbit 13 Mayıs’a kadar ticareti durdurmadı.Şirket sadece bu üç gün içinde 10 milyar won’a yakın [7.8 milyon dolar] komisyon geliri kazandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.