Editörden SeçmelerKripto Rehber

NFT Coin Listesi ve NFT Token’ları Nelerdir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NFT’ler, akıllı sözleşmeler kullanarak Ethereum ve diğer blok zincirlerinde çalışan değişmez dijital tokenlerdir. Varlıkları dağıtmak ve meşruiyetlerini doğrulamak için blok zinciri kullanırlar. NFT para birimi, bu açıdan görünen para birimidir, yani genellikle NFT işlemlerinin tüm sürecini yöneten kripto para birimidir.

NFT fikri ilk olarak 2015’te ortaya atıldı ve ilk projeler 2017’de piyasaya sürüldü. Koleksiyon gibi özel şeyler, geri alınamayan token girişimleri kullanılarak çevrimiçi olarak satılmaktadır. Her token türünün tek örneği olduğundan ve kopyalanamadığından, NFT’ler kıtlık yaratır ve onları koleksiyoncular, sanatçılar ve diğer satıcılar için daha popüler hale getirir. Ödeme olarak Ethereum (ETH) ve bitcoin (BTC) gibi kripto para birimleri ile açık artırmalarda işlem görürler.

Axie Infinity

Nft Coin Listesi Ve Nft Coin'Ler Nelerdir?

Axie Infinity, en popüler NFT listelerinde hızla yükselen bir metaverse oyunudur. Oyuncuların gerçek dünya parası kazandığı kazan-kazan konseptini destekleyen oyunlardan biridir. 2018’de piyasaya sürüldü.

CryptoPunks

Cryptopunks

2017’de Larva Labs, yazılımla oluşturulan punk’tan ilham alan 10.000 karakterden oluşan bir koleksiyon olan CryptoPunks’ı geliştirdi. Her cryptopunks koleksiyon değerini oluşturan kendi kişiliğine ve ayırt edici özelliklere sahiptir. Serinin ilk çıkışı, şu anda NFT pazarının temelini oluşturan Ethereum blok zincirindeki NFT’ler için ERC-721 standardının geliştirilmesini sağladı.

Sanat Blokları

2304 Adet Alita Rakamlar Piksel Sanat Boya Yap Bloklar Sava Melek Mozaik Sanat Boyal Dekorasyon Duvar.jpg Q90.Jpg

Sanat Blokları, Ethereum blok zincirinde akıllı koleksiyonlar kullanıcı tarafından üretilen bir sanat koleksiyonudur. Resmi olarak komutadaki 21dekiler, ERC-7’de NFT’de. Bazı iki boyutlu boyutlar, bazıları üç boyutlu eylemlerdir.

Koleksiyonun popülaritesi, ilk satışının yıllarının 1 milyon dolarlık dolarından bu yana arttı. Kripto Slam’e göre, 41 tanesinde ve 1 milyon doların üzerinde yaşayan ve en büyük satışlarda 6.000 milyon doların üzerindeydiler.

Fored Ape Yacht Club

Boring Ape Yacht Club, Nisan 2021’de başlıyor ve 10.000 maymun karakteri içeriyor. Maymunlar kürk renginde, yüz ifadelerinde ve aksesuarlarda farklılık gösterir. Kennel Club ve Mutant Ape’den NFT’ler de NFT borsalarında alınıp satılabilir.

NBA En İyi Vuruşu

Ulusal Basketbol Birliği (NBA), ilk NFT oyunlarından biri olan CryptoKitties’in arkasındaki şirket olan Dapper Labs ile bir dizi dijital koleksiyon başlatmak için bir anlaşma imzaladı. Best Shot NFT, en unutulmaz olayları ve en iyi oyuncuları en yüksek fiyatlarla içeren NBA olaylarının video kliplerini kapsamaktadır.

Mutant Ape Yacht Club

Mutant Ape Nft 1

Bored Ape Yacht Club serisindeki Mutant Ape NFT’lerin satışları, orijinal Bored Ape serisi için 786 milyon dolara kıyasla 418 milyon doları aştı ve büyük bir pazar çifti oluşturdu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.