HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Güney Koreli Savcılardan Terra Çalışanlarına Çağrı!

Güney Koreli Savcılar, UST Hakkında Yaptıkları Soruşturma İçin TerraFrom Çalışanlarını İncelemeye Çağırdı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Güney koreli savcılardan Terra çalışanlarına çağrı. Güney Kore’deki savcılar UST hakkında bir soruşturma başlattı ve çöküşü araştırmak için tüm Terraform Labs personelini çağırdı.

Yerel televizyon kanalı JTBC (UST) tarafından hazırlanan bir rapora göre, Güney Koreli yetkililer tüm Terraform Labs personelini TerraUSD’nin çöküşünü incelemeye çağırdı. Eski bir çalışanın yorumuna göre, UST’nin mimarisiyle ilgili bazı dahili Terraform Labs endişeleri de dile getirildi.

Gazeteye göre savcılar, CEO Do Kwon ve diğer Terraform Labs yöneticilerinin UST’nin tasarım açıklarından haberdar olup olmadıkları da dahil olmak üzere bir dizi konuyu araştırıyorlar. Ayrıca, yerel kripto varlık ticaret platformlarının UST ve LUNA‘yı listelemeden gerekli incelemelerin yapılıp yapılmadığına da bakıyor.
olaydan sonra, Güney Kore Finansal Hizmetler Komisyonu (FSC) ve Finansal Denetleme Hizmeti (FSS), yatırımcıları korumak için yerli kripto varlık alım satım platformlarında “acil durum denetimleri” başlatmıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.