HaberlerTüm Haberler

Hacker, Çaldığı 90 Milyon Dolarlık Varlığı Taşımaya Başladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altı yıl sonra,  hacker olan Blockchain Bandit’in kripto para cüzdanlarından çaldığı 90 milyon dolar transfer edildi.

Hacking saldırıları, kripto para sektörünün karşı karşıya olduğu ana sorunlardan biridir. Hackerlar, sektörden milyonlarca dolar değerindeki varlıkları çalmak için akıllı sözleşmelerden yararlandı. Blockchain Bandit olarak bilinen bir bilgisayar korsanının altı yıl önce çaldığı varlıkların taşınması gündemdeydi. Chainalysis istatistiklerine göre, 2016’dan beri Blockchain Bandit, bir süredir atıl durumda olan kripto para birimlerini hareket ettirdi.

Hacker, Çaldığı 90 Milyon Dolarlık Varlığı Taşımaya Başladı!

Hacker 90 Milyon Dolarlık Varlıkları Transfer Etmeye Başladı

Chainalysis’e göre, Blockchain Bandit adlı bir bilgisayar korsanının geçen hafta kripto para varlıklarında 90 milyon doları değiştirmeye başladığı bildirildi.

Ünlü hacker, zayıf özel anahtarlarla korunan kripto cüzdanlarını boşaltmasıyla dikkat çekti. Bilgisayar korsanının cüzdanları planlı ve programatik boşaltması ona Blockchain Bandit takma adını kazandırdı. Bandit, ilk hack saldırılarından bu yana 10.000’den fazla kripto cüzdanını boşaltarak ün kazandı.

Altı yıl sonra bu varlıkları taşıyan Bandit, 51 bin Ethereum ve 470 Bitcoin’i farklı cüzdanlara taşıdı. Chainalysis konu hakkında şunları söyledi;

Son zamanlarda fiyatlardaki artış göz önüne alındığında, haydutun fonlarını hareket ettirdiğinden şüpheleniyoruz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.