Ethereum HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Sunucu Jim Cramer’ın Çarpıcı Ethereum Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sunucu Jim Cramer’ın çarpıcı ethereum açıklaması. CNBC’nin Mad Money sunucusu Jim Cramer’e göre, Ethereum önemli bir fiyat artışı görebilir. Cramer, %40’lık artıştan bahsetti, özellikle Netflix hakkında söylediklerinin ardından şirketin kayıplar yaşaması nedeniyle kripto para topluluğu için endişe yarattı.

Mad Money sunucusu, Ethereum fiyatının gelecekte yüzde 35 artabileceğini tahmin etti ve izleyicilerine buna inandığını söyledi. Cramer’in Ethereum hakkındaki iyimser görünümüne rağmen, kripto para topluluğu onun tahminine olumsuz tepki verdi. Cramer’in “büyülü” yeteneği, tahminle ilgili bu tür olumsuz görüşlerin kaynağı olarak belirtildi. Açıklamaları, kripto para topluluğunda bazıları tarafından “Cramer’ın laneti” olarak adlandırıldı.

TradingView’in Ethereum günlük grafiğine göre, kripto para toparlanmaya çalışıyor ve önceki dört gün boyunca yerel destek etrafında konsolide oldu, bu da ETH’yi yükseltmek için yeterli satın alma gücünün olmadığı anlamına geliyor. Ethereum şu anda uzun vadede sadece daha yüksek ve daha düşük düşüşlerle yükseliş trendinde. Yükseliş trendinin başlangıcı 27 Ocak’tan beri izlenebilir. ETH orta vadede en az %30 arttı ve piyasa paniğinin neden olduğu satış baskısını elinde tutuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.