Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Cardano (ADA) Kritik Direnç Seviyesini Başarıyla Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano (ADA) kritik direnç seviyesini başarıyla geçti. Cardano (ADA), Bitcoin (BTC) ve genel olarak kripto para piyasasının toparlanmasının ardından önemli direnç seviyesini etkili bir şekilde geçti.

Cardano Kritik Direnç Eşiğini Geçti

Mevcut teknik verileri inceleyen araştırmacılara göre Cardano‘daki artış istikrarlı bir şekilde devam edebilir.
Son 24 saatte ADA, 0,50 dolarlık psikolojik direnç seviyesini kırarak %12 kazandı. Günlük grafikte ADA yükseliş işaretlerinin sinyallerini veriyor ve Göreceli Güç Endeksi gibi göstergeler fiyat saptamasını gösteriyor. Cardano’nun bir sonraki hedefi 0,5 doları geçtikten sonra 0,6 dolar olacak. ADA, önceki gösterisinin bu noktasında ralli ile karşılaştı. Bu aşamayı geçmek için ADA’nın boğaların yardımına ihtiyacı olacak. Bu noktada satın alma baskısı ve yatırımcı öngörüsü de önemli hale geliyor.

Cardano (Ada) Kritik Direnç Seviyesini Başarıyla Geçti!
Cardano (Ada) Kritik Direnç Seviyesini Başarıyla Geçti!

Dört saatlik grafikte ciddi volatilite ve işlem hacmi düşüşünden sonra toparlanma görülebilir. Yaklaşık sekiz veya dokuz haftalık satıştan sonra uzmanlar, kripto para birimlerinde en azından kısa vadeli bir toparlanma öngörmüştü. ADA, son revizyonlara ve rekor kıran verilere rağmen bekleneni karşılayamadı. Ancak yatırımcılar, uzun vadede bu olayların ADA’yı yeni zirvelere taşıyacağına inanıyor. Eylül 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana, ADA değerinin %80’inden fazlasını kaybetti.

Uzun Vadede 10 Dolar, Mümkün Mü?

Cardano’nune en önemli unsurlardan biri  büyük bir proje konumunda yer almasıdır. Düşüş trendlerinde ilk on kripto para arasında kaldı ve önemli ayı piyasalarında yatırımcılarını kaybetmedi. Cardano’nun gerçek bir Ethereum katili olacağına inananlar bunun için büyük hedefler koysalar da, Vasil ve sonraki iyileştirmeler ağı daha kullanışlı hale getirmeli. Fiyat hedefi olarak geçen yıl ulaşılan 3 dolar hedefi, bugün bile yüzde 600’lük bir artışı temsil ediyor. Bununla birlikte, Bitcoin’in yeni ATH bölgeleri kurduğu günlerde 3 doların birkaç katı gibi çılgın değerlere ulaşmak imkansız bir durum değil.

Cardano (Ada) Coin Geleceği Ve 2025 Fiyat Tahmini

2017 sonu ve 2021 sonundaki boğa piyasaları sırasında Cardano, kripto para birimi olarak yatırımcıların çok para kazanmasına yardımcı oldu. Önceki iki boğa piyasası sırasında, en çok kazandıran kripto para birimlerinden biriydi.
Neden bir daha bu durum yaşanmasın? Tabii ki, mevcut arz ile bu, fiyatın 100 doları koruyabileceği anlamına gelmiyor. Fakat, kripto para piyasalarının genel yükselişiyle birlikte, Bitcoin’in 250.000 dolara ulaşmasıyla dünya genelinde daha da ileri seviyelere tanık olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.