HaberlerAltcoin Haberleri

Günün Hareketlilik Yaşayan Kripto Paraları Hangileri Oldu? – 27 Eylül 2023

Bugün, Bitcoin'in (BTC) 26 bin doların üzerine çıkmasıyla birlikte kripto para piyasasında hareketlilik gözlemlendi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bugün, Bitcoin’in (BTC) 26 bin doların üzerine çıkmasıyla birlikte kripto para piyasasında hareketlilik gözlemlendi. Bu yükseliş, diğer altcoin’lerin de değer kazanmasına sebep oldu. Ancak, kısa bir süre sonra Bitcoin’in 26.300 dolara gerilemesiyle birlikte bazı altcoin’lerde hareketlilik yaşandı. Hem yükselişler hem de düşüşlerin yaşandığı altcoin piyasasında, günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? İşte detaylar:

Kazananlar Listesi

Son 24 saat içerisinde en çok yükselen coin, yüzde 5,08’lik bir artışla Maker (MKR) oldu. Maker, bu yükselişle zirveye oturdu. İkinci sırada, yüzde 3,60’lık artışla Frax Share (FXS) yer aldı. Üçüncü sırada ise yüzde 2,74’lük bir artışla GMX (GMX) bulunuyor. Bitcoin Cash (BCH), yüzde 2,42’lik bir artışla dördüncü sırada yer alırken, son olarak yüzde 2,11’lik bir artışla Avalanche (AVAX) beşinci sıraya yerleşti.

Ekran Resmi 2023 09 27 09.10.53

Kaybedenler Listesi

Son 24 saat içerisinde en çok düşen coin, yüzde 4,69’luk bir düşüşle Immutable (IMX) oldu ve zirveye yerleşti. Ardından, Compound (COMP) yüzde 3,86’lık bir değer kaybıyla ikinci sıraya geldi. Üçüncü sırada, yüzde 3,69’luk bir düşüşle Quant (QNT) bulunuyor. Dördüncü sırada ise yüzde 3,49’luk bir düşüşle Aptos (APT) yer alırken, son olarak yüzde 2,74’lük bir düşüşle Render (RND) beşinci sıraya yerleşti.

Bugünün öne çıkan kripto paraları arasında Maker (MKR) ve Frax Share (FXS) gibi yükselen coin’ler dikkat çekiyor. Bu coin’ler, son 24 saat içerisinde önemli bir artış göstererek yatırımcılarına kazanç sağladı. Ancak, düşen coin’ler arasında Immutable (IMX) ve Compound (COMP) gibi değer kaybeden coin’ler de bulunuyor.

Ekran Resmi 2023 09 27 09.11.09

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.