Altcoin HaberleriHaberler

Ünlü Analist Solana (SOL) Fiyat Tahminini Paylaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Smart Contracter adıyla bilinen popüler kripto para analisti, geçtiğimiz ay önemli bir önemli bir çıkış yakalayan Solana (SOL)  için ileriye dönük tahminlerini takipçileriyle paylaştı.

Solana, Yeni Ralli İçin Hazırlanıyor

Analist,  popüler kripto para birimi Solana’nın (SOL) bir birikim döneminin ardından yeni bir ralli başlatarak rekor fiyat seviyesine yükselmeye hazırlandığını belirtiyor.

Ünlü analist Solana (SOL) için şu ifadeleri kullandı;

“Solana (SOL), yakında tüm zamanların en yüksek seviyesine tekrardan ulaşacak. Bu birikim periyodu sonsuza kadar sürmeyecek.”

Solana, İçeriğin kaleme alındığı sırada CMC verilerine göre, piyasa değeri bakımından en büyük beşinci kripto para birimi durumda ve 165 dolardan işlem görüyor.

Solana Grafik
Solana Grafik

Smart Contracter, hafta başında Solana’nın beş dalgalı yükseliş trendinin dördüncü dalgasını sonlandırdıktan sonrasında (SOL/USD) ve  (SOL/BTC) karşısında %100’ün üstünde yükselebileceği tahmininde bulunmuştu..

“Bence SOL/BTC’ye girmek için tam zamanı. USD çifti üstündeki aynı düşük, esasen bir miktar HTF (yüksek zaman çerçevesi) tekrardan birikimine girdi. Bir sonraki hamle %100’ün üstünde olacak.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.