HaberlerAltcoin Haberleri

Haftalık Kripto Para Yükselenleri Hangileri: 31 Temmuz-6 Ağustos

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son zamanlarda kripto para piyasalarında oldukça sakin bir hafta yaşandı. Piyasada yön arayışı devam ederken Bitcoin liderliğindeki hareketler dikkat çekti. BTC, 29 bin dolar seviyesinde sıkışmış gibi görünse de hareketlerinde belirgin bir yön bulunamadı. Bu sırada bazı kripto paralar ise yatırımcıları sevindirdi, performansları ile göz doldurdu. İşte haftanın en çok yükselen kripto paraları…

FLEX Coin (FLEX)

Coingecko’da yer alan en büyük 100 kripto varlık analiz edildiğinde, son bir haftada piyasanın en büyük yükselişini gerçekleştiren kripto parasının FLEX Coin (FLEX) olduğu görülüyor. FLEX, son 7 günde %49 değer kazandı. Hafta içinde en yüksek seviyesini 7,04 dolar olarak gören FLEX’in piyasa değeri ise 642 milyon doları aştı. Bugün ise FLEX, %7,4 düşüşle 6,53 dolardan işlem görüyor.

Kripto Para Piyasasinda Bu Hafta Yukselenler

XDC Network (XDC)

XDC Network (XDC), son haftanın en fazla artış gösteren ikinci dijital para birimi oldu. XDC’nin değeri yüzde 31,4 oranında artarak bir haftada rekor bir seviyeye ulaştı. Bu yeni dijital para birimi, bu hafta içinde 0,091 dolara kadar yükseldi. XDC’nin değer kazancı son 14 günde ise yüzde 49’a kadar yükseldi. Ancak, bugün itibarıyla XDC’nin değeri yüzde 15,6 oranında düşüş göstererek 0,0743 dolara geriledi. Bu durum, yatırımcılar için beklenmedik bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

Kripto Para Piyasasinda Bu Hafta Yukselenler22

Kaspa (KAS)

Bu hafta yatırımcıları sevindiren bir diğer heyecan verici kripto projesi Kaspa (KAS) oldu. KAS, bu hafta şaşırtıcı bir şekilde %24,7 oranında değer kazandı. Kripto para birimi, hafta boyunca en yüksek seviye olan 0,482 doları gördü. Ancak bugün, KAS sadece %0,2 düşüşle 0,461 dolara kadar geriledi ve alıcı bulmaya devam ediyor. Bu durum, yatırımcılar için oldukça heyecan verici bir fırsat sunuyor.

Kripto Para Piyasasinda Bu Hafta Yukselenler444

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.