Bitcoin Haberleri

Bitcoin’in Yükselişi Altcoin’leri Etkiliyor Avalanche’a (AVAX) Yükselişe Geçti!

Bitcoin'in (BTC) 51 bin doların üzerine atmasıyla gaza basan Avalanche (AVAX) önemli bir fiyat aralığını zorluyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’in (BTC) 51 bin doların üzerine atmasıyla gaza basan Avalanche (AVAX) önemli bir fiyat aralığını zorluyor.

Bitcoin’in durdurulamayan yükselişi, altcoin’leri de üst seviyelere taşımaya devam ediyor. Son zamanlarda BTC’nin fiyatının 38.500 dolara kadar yükselmesi ve hemen ardından 51 bin doları geçerek yeni bir rekor kırması, kripto para piyasasında büyük bir hareketlilik yarattı. Bu yükselişin etkisiyle, major coin’ler arasında yer alan Avalanche (AVAX) da önemli bir fiyat aralığına ulaştı.

Avalanche (AVAX), birkaç hafta önce BTC’nin fiyatının altında kalmış olsa da 40 doları aşmayı başardı. Şu anda 41,40 dolar seviyesinde işlem gören AVAX, BTC’nin domine ettiği piyasada yükselmeye çalışıyor. Avalanche ekosisteminden gelebilecek olumlu bir haber veya BTC’nin fiyatının 50.000 dolar üzerinde kalması durumunda, AVAX’in fiyatı sırasıyla 49,70 – 55,08 – 65,61 ve 75,48 dolara doğru hareketlenebilir.

Ancak, Avalanche ekosisteminin diğer projelerle karşılaştırıldığında geride kalması, BTC’nin hacimli satışlar görmesi veya BTC dominasyonunun artmaya devam etmesi durumunda, AVAX fiyatı aşağı yönlü bir hareket sergileyebilir. Böyle bir senaryoda, alıcıların aktif olabileceği destek bölgeleri sırasıyla 39,35 – 33,25 ve 27,35 dolar olacaktır. Özellikle, 27,35 doların altına inilmesi, yeni bir satış dalgasını tetikleyebilir.

Ekran Resmi 2024 02 14 14.32.20

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.