HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Popüler Analist Michaël van de Poppe’den Chainlink ve Decentraland Yorumu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler analist Michaël van de Poppe’den Chainlink ve Decentraland yorumu. Tanınmış bir kripto para birimi analisti olan Michaal van de Poppe, merkezi olmayan bir oracle platformu olan Chainlink (LINK) ve bir sanal gerçeklik platformu (MANA) olan Decentraland dahil olmak üzere bir dizi altcoin hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Van de Poppe, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 53 dolar’dan değerinin yüzde 86’sını kaybettikten sonra, Chainlink’in toparlanması gerektiğine inandığını şu ifadelerle söyledi:

LINK, 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana hala büyük bir düzeltme yaşıyor. Ancak görünüşe göre yukarı yönlü bir kırılma da yaşayacağız. Bunun için 7.50 doları kırması gerekiyor. Bu bozulursa, sanırım 9 doları ve potansiyel olarak 10 doları göreceğiz.

Chainlink, yazı yazılırken 7.07 dolardan işlem görüyordu.

MANA daha sonra Van de Poppe tarafından araştırıldı. Uzmana göre, MANA’nın bir ralliyi ateşlemek için ilk direncini 1,12 doları aşması gerekiyor.

1,12 dolar civarında düşük zaman dilimi direnciyle karşı karşıya. Bu bozulursa ve eğer ters çevirirsek (senaryonun verdiği gibi), 1,40 dolara doğru uzun bir tetikleyici etkinleştirilir. Destekler; 0,99 dolar ve 1,04 dolar.

Decentraland’ın fiyatı şu anda 1.03dolar.

Varlıkların diğer blok zincirleri arasında güvenli ve uygun fiyatlı transferini kolaylaştırmak için tasarlanmış bir blok zinciri platformu olan THORChain (RUNE), yatırımcının radarındaki son kripto paradır.

Van de Poppe’ye göre RUNE’nin 3.28dolar’a ulaşması için 2.90 dolar destek seviyesinin üzerinde kalması gerekiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.