HaberlerAltcoin Haberleri

Haftanın En Çok Düşüş Yaşayan Altcoinleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Haftanın en çok kaybeden altcoinleri. Yılın başından bu yana, kripto piyasası geniş düşüş eğilimini tersine çevirme belirtisi göstermedi. Bazı iyileşmeler olmasına rağmen, kripto piyasası düşüş eğiliminde. Bununla birlikte, Waves (WAVES) tarafından yönetilen Helyum (HNT), Maker (MKR), Chiliz (CHZ) ve Uniswap (UNI), tümü diğer kripto paralardan düşük performans gösterdi.

WAVES ve HNT

Haftanın En Çok Düşüş Yaşayan Altcoinleri!
Haftanın En Çok Düşüş Yaşayan Altcoinleri!

Bu süreçte WAVES, özellikle 31 Mart’tan bu yana düşüş eğiliminde. WAVES 31 Mart’ta 63,88 doları görebilir. Ancak, bu fiyat direncini kırdıktan sonra, WAVES %70’ini kaybederek düşüş devam etti. sadece 22 gün içinde değer. WAVES şu anda bu yazı itibariyle %6’nın üzerinde düşüşle yaklaşık 19.2 dolardan satıyor. WAVES hala 20 dolar direncinin altında işlem görüyor ve bu da daha da düştüğünü gösteriyor.

Waves Ve Hnt
Waves Ve Hnt

WAVES’in yanı sıra HNT, 7 Kasım’da önemli bir indirim olan 59 dolarlık ATH’si ile dikkat çekiyor. Bu ATH’ye ulaştığından beri HNT olumsuz bir eğilim içindedir. HNT’nin azalan bir direnç çizgisi boyunca düşüşü, tam olarak WAVES gibi 20 doların altında tutarak toparlanmasını engelliyor. HNT, son 24 saatte %6 düşüşle, yazı yazarken yaklaşık 18 dolardan satıyor. HNT’nin mevcut düşüş eğilimi devam ederse, 10 doların altına bile düşebilir.

MKR, CHZ; UNI

 

Haftanın En Çok Kaybeden Altcoinleri!
Haftanın En Çok Kaybeden Altcoinleri!

MKR, 21 Nisan’da fiyat sıçraması yapıyor gibi görünse de, üzerinde konsolidasyon yapamadığı için şimdi düşüyor. MKR, son 24 saatte yüzde 3.5’ten fazla düşüşle, yazı yazarken kabaca 1.789 dolardan satıyor. Bununla birlikte, Ocak ayından bu yana 1.1700 dolar civarında seyreden MKR, yukarı direnç olarak hareket etmiyor ve 1.700 doların altına düşerse düşüş eğilimi hızlanacak.

 

Chz Usdt Fiyat 1

Öte yandan popüler fan tokeni CHZ, yükselen bir destek çizgisinden ayrılıyor ve düşüş trendinin momentumuna katkıda bulunuyor. 23 Şubat’tan bu yana CHZ bu destek hattını elinde tutuyor ve 30 Mart’ta 0,33 dolarla yüksek bir seviyeye ulaştı. Öte yandan CHZ bu destek seviyesinden uzaklaştı ve şu anda 0,2 dolar civarında seyrediyor. CHZ şu anda son 24 saatte yüzde 4,5’ten fazla düşüşle yaklaşık 0,22 dolardan işlem görüyor. CHZ’nin düşüş momentumu, 0,2 doların altına düşerse hızlanabilir.

Uni Usdt Fiyat

 

31 Mart’tan bu yana,düşüşlerin son prensi UNI, düşüş dalgalarında kayıyor. UNI, yazı yazılırken son 24 saatte %6’dan fazla düşüşle yaklaşık 8,9 dolardan işlem görüyordu. UNI, zaman zaman 9 dolar ve 10 doları vurma girişimlerine rağmen bu dalgalardaki gerilemeden kurtulamıyor. Ayrıca, UNI 8.1 fiyat direncini kırmaya çalışırsa, muhtemelen düşüşünü hızlandıracak ve daha fazla aşağı yönlü fiyat dalgalanmaları gösterecektir.

Bu yazıdaki bilgilerin yatırım tavsiyesi olarak kullanılması amaçlanmamıştır. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek düzeyde volatilite ve bunun sonucunda risk taşıdığının farkında olmalı ve işlemlerini kendi araştırmalarına göre yürütmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.