Bitcoin HaberleriEkonomi

Social Capital CEO’su: “Bitcoin Altının Yerini Almaya Devam Edecek!”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz günlerde CNBC’nin Delivering Alpha konferansında açıklamalarda bulunan Social Capital CEO’su Chamath Palihapitiya, Bitcoin’in altının yerini aldığını açıkladı.  Başarılı CEO açıklamasında: “Oldukça güvenle söyleyebilirim ki Bitcoin altının yerini aldı ve bunu hayata geçirmeye devam edecek.” sözlerini kullandı.

Bitcoin VS Altın

Palihapitiya, Bitcoin‘in piyasa değerinin büyümeye devam etmesini beklediğini dile getirirken, Bitcoin fiyatı ile ilgili herhangi bir tahminde bulunmaktan kaçındı.

Ancak Ocak ayında eski Facebook yöneticisi, Bitcoin’in 200.000 dolara ulaşabileceğini düşündüğünü dile getirmişti. Yine de popüler isim bu hedef için 10 yıl şeklinde uzun bir süre bulunduğunu da ifade etmişti.

Bu noktada Palihapitiya, Bitcoin fiyatı için ilk hedefinin 100.000 dolar, sonrasında 150.000 dolar ve sonunda 200.00 dolar bulunduğunu belirtmişti.

Palihapitiya, Enflasyondan Endişeli

Bunlara ek olarak Palihapitiya ek olarak enflasyon konusunda da “fazlaca endişeli” bulunduğunu söylemiş oldu. En son röportaj esnasında ise Palihapitiya, kriptonun “fazlaca büyük” hale gelebileceğini dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı:

Ben büyük bir entelektüel boğayım. Çok büyük olabilir. Hepimizin buna dikkat etmesi gerekiyor.

Öte taraftan pek fazlaca isim 2021’in 4. çeyreğinde Bitcoin’in yeni bir ralliye başlayacağını ve yıl bitmeden minimum 100.000 dolar olacağını düşünüyor. Bu adlar içinde Mike Novogratz da içeriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.