HaberlerTüm Haberler

Heatbit’den, Bitcoin Madenciliği Yapan Elektrikli Isıtıcı Üretimi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Teknoloji şirketi Heatbit, kısa süre önce piyasaya sürdüğü elektrikli ısıtıcı cihazı ile Bitcoin (BTC) madenciliği yapma şansı sağlıyor.

Yatırımcılar, artan popülariteleri nedeniyle kripto para birimlerine büyük ilgi gösteriyor. Kripto para sektöründeki en ilgi çekici yatırım artık bitcoin madenciliği. Bitcoin madenciliği işletmeleri zor zamanlar geçirmesine rağmen popülaritesi artıyor. Çok sayıda irili ufaklı işletme, Bitcoin madenciliği yapmak için çok çaba harcıyor. Son olarak, Heatbit’in yenilikçi elektrikli ısıtıcısı ilgi topladı. İşletme, bu ısıtıcıyı bitcoin madenciliği yapmak için de kullanıyor.

Heatbit'Den, Bitcoin Madenciliği Yapan Elektrikli Isıtıcı Üretimi!

Heatbit, Bitcoin Madenciliği ve Isınma İhtiyacını Tek Cihazla Çözdü

Bitcoin (BTC) madenciliği yapan ilk elektrikli ısıtıcının üreticisi Heatbit, ürünün başarılı olacağından ve yeni bir trend oluşturacağından emin duruyor.

Daha soğuk aylarda, geleneksel Bitcoin madenciliği daha az etkili hale geliyor. Çok sayıda madencilik işletmesi bu azalma sonucunda zorluk yaşıyor. Heatbit, bununla mücadele etmek amacıyla soğuk günler için vazgeçilmez bir ürün geliştirmek üzere düğmeye bastı.

İki yıllık firma, devasa bir bilgisayar kutusu büyüklüğündeki tasarımıyla 1000 adet sattı. Ancak işletme, artan ürün satışları için teşvik alıyor.

Şirketin kurucu ortaklarından Alex Busarov, sessizce Bitcoin madenciliği makinesinin ısıtma ihtiyacını ortadan kaldıracağını düşünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.