HaberlerTüm Haberler

Binance Pay ile Ukrayna’da Eczaneler Kripto Dönemi Başlatıyor!

Ukrayna merkezli eczane zinciri ANC Pharmacy, Binance Pay ile kripto ödemelerini faaliyete geçiriyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ukrayna merkezli eczane zinciri ANC Pharmacy, Binance Pay ile kripto ödemelerini faaliyete geçiriyor.

Birkaç yıldır Binance ukrayna’da varlığını aktif bir şekilde devam ettiriyor. 2022’nin Eylül ayında Binance, Ukraynalı süpermarket zinciri Varus ile de işbirliği sağlayarak müşterilerim Binance Pay cüzdanı ile market alışverişleri için ödeme gerçekleştirmesini sağlamıştı. Şimdi ise Ukrayna’daki bir eczane zincirinde Bitcoin gibi kripto para birimleri ile ödeme yapmasına imkan sağlayacak.

Binance Pay Ile Ukrayna'Da Eczaneler Kripto Dönemi Başlatıyor!

Binance, Ukrayna’daki Hizmet Alanlarına Yenisini Ekliyor

Ukrayna’nın en büyük eczane zinciri olan ANC Pharmacy, temassız kripto ödeme hizmeti Binance Pay ile kripto para ödemelerini gerçekleştirmesi için Binance Ukrayna ile işbirliğine gitti.

Salı günü yaptığı resmi açıklamada Eczane zinciri, ANC Pharmacy’nin 3 Ocak itibari ile müşterilerinin eczane ürünlerini online olarak satın alırken anında ödeme yapabilmelerini gerçekleştirebileceğini açıkladı.

ANC Pharmacy, Ukrayna genelinde 1.000’den fazla eczane işletimini sağlıyor ve online eczane hizmetini gerçekleştiriyor. Resmi bir açıklamaya göre, Binance Pay ödemeleri ilk seferde Kiev’deki eczanelerde faaliyete geçirecek.

Yeni ödeme özelliği ile ANC eczanelerinin yanı sıra ANC Pharmacy aracılığıyla yürütülen Kopiyka ve Shara gibi eczane mağazalarında da kullanıma sunulabilecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.