Altcoin HaberleriHaberler

Goldman Sachs Eski Yöneticisi, Cardano (ADA) ve Solana’dan (SOL) Umutlu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yakın tarihte gerçekleşen bir röportajda, Goldman Sachs eski yöneticisi Raoul Pal, yatırım yapmış olduğu altcoinler ile ilgili neden heyecanlı olduğu konusundan bahsetti ve bilhassa şu anda portföyünde bulunan Cardano (ADA) ve Solana’da (SOL)  neden yükseliş beklediğini açıkladı.

Cardano (ADA) Fiyat Anlamında İyi İşler Çıkartacak!

Raoul Pal Cardano hakkındaki görüşlerini şöyle dile getirdi:

“Charles Hoskinson ile birkaç kez karşılaştık. Açıkçası ben projeyi beğendim. Ayrıca arkasında da büyük bir topluluk var. Sadece daha oldukça kullanım örneği görmemiz gerekiyor. Şahsen ben bir ADA yatırımcısı olarak, Cardano blok zinciri üzerine inşa edilen proje sayısının artmasını isterim. İlerleyen zamanlarda ADA’nın fiyat performansı bakımından da iyi işler çıkartacağını düşünüyorum.”

Solana (SOL) Büyük Artışlar Görecek!

Raoul Pal Solana hakkındaki görüşleri ise şu şekilde:

“Bence Solana, gerçek bir Ethereum rakibi. Ağ, fazlaca süratli gelişiyor. Çok sayıda işlemi, düşük ücretlerle yüksek hızda yapıyor ve bu da, fikrimce SOL’u cazip bir yatırım aracı kılıyor. Solana’nın da ileriki zamanlarda fazlaca büyük fiyat artışları kaydedeceğini düşünenlerdenim.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.