HaberlerBitcoin Haberleri

Hindistan Başbakanına Hack Şoku! Bitcoin Çekilişi Hakkında Yanıltıcı Bilgiler Paylaşıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Günün erken saatlerde, Hindistan Başbakanı Narendra Modi‘nin resmi Twitter hesabı hacklendi ve Bitcoin‘in benimsenmesiyle ilgili yanlış bilgiler paylaşıldı. Saldırının hemen ardından tweet silindi ve Başbakan’ın resmi hesabı hack olayını doğruladı.

Hindistan Başbakanının Twitter Hesabı Hackledi!

Hindistan Başbakanı Modi, ABD Başkanı Joe Biden’in ev sahipliği yaptığı sanal bir etkinlik zirvesinde, kripto para birimleri gibi teknolojilerin demokrasiyi  baltalamaması gerektiğini söyledi. Bu da insanları bu sabahki bilginin doğru olduğuna inandırıyor.

Hack, Hindistan’da gece yarısı gerçekleşti, Twitter kullanıcısı Priya, Hindistan vatandaşları arasında 500 BTC‘nin yeniden dağıtımı hakkında söylenen zamansız tweet’i fark eden birçok kripto meraklısı arasındaydı:

 

Gönderi aynı zamanda dikkatsiz yatırımcıları kaydolmaya ve BTC‘lerini paylaşmaya teşvik eden bir bağlantı da içeriyor. Ancak Modi’nin Twitter hesabının ikinci kez saldırıya uğraması ve kripto dolandırıcılığı için kullanılması tepkiyle karşılandı.

Saldırının hemen ardından yetkisiz tweet silindi ve Başbakan’ın resmi hesabı hack olayını doğruladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.