HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Kripto Para Piyasasında Son Durum: BTC 50.000 Doları Zorluyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, geçtiğimiz haftalarda başlayan düşüşün yaralarını sarmaya çalışıyor. Öyle ki son düşüşle 42.000 dolar seviyesine gerileyen Bitcoin ile birlikte birçok altcoin’inde büyük kayıplar yaşadı.

Zaman zaman artışlar yaşansa da birçok kripto para düşüşünü sürdürüyor.  İşte Kripto para piyasasında son durum;

Bitcoin, 50.000 Doları Zorluyor!

Bir süredir düşüş evresinden kurtulamayan Bitcoin (BTC), geçtiğimiz hafta içerisinde 50.000 dolarlık önemli bir seviyeyi geride bıraktı fakat bu seviyenin üzerinde tutunamadı.

Bitcoin yaşanan artışla birlikte 52.000 dolar seviyesine kadar yaklaştı ve daha sonra yeniden düşüş başlatarak 50.000 doların altına geriledi. Bitcoin’de yaşanan bu son sert düşüşle birlikte fiyat 52.000 dolar seviyelerinden 47.000 dolar seviyelerine kadar geriledi.

Ancak lider kripto para birimi Bitcoin, bir süre sonra yeniden yönünü yukarıya çevirdi ve artış başlattı. Bitcoin’de yaşanan bu artışla birlikte fiyat 49.000 dolar seviyelerine ulaşırken, Bitcoin yeniden 50.000 doları test edebilir.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla popüler kripto para birimi Bitcoin (BTC), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte % 1.51’lik bir artışla 49.071 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Kripto Para Piyasası Son Durum
Kripto Para Piyasası Son Durum

Altcoin’lerde Son Durum

Bitcoin’de yaşanan bu fiyat hareketleri kripto para piyasasını da büyük ölçüde etkiledi. Öyle ki Bitcoin’de yaşanan düşüşün ardından kripto para piyasası da kana bulandı ve pek çok kripto para biriminde büyük kayıplar yaşandı.

Ayrıca Bitcoin’deki fiyat artışına bağlı olarak altcoin‘lerde zaman zaman artışlar yaşansa da henüz eski seviyelerinin çok altında işlem görmeye devam ediyorlar.

İlk olarak en büyük altcoin olan Ethereum‘a (ETH) baktığımızda ETH, bu düşüşten çok yara almadan kurtulan bir altcoin olarak karşımıza çıkıyor. Öyle ki son büyük düşüşte Ethereum 3.500 dolar seviyelerine kadar geriledi ancak hızlı bir toparlanma yaşayarak yeniden 4.000 doların üzerine yükseldi.

Ethereum şu anda %1.34’lük bir artışla 4.047 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Öte yandan Solana’da şu anda düşüş yaşanıyor ve  yazı kaleme  alınırken %1,44’lük bir düşüş söz konusu.

Bir diğer popüler kripto para birimi olan Cardano‘ya (ADA) bakıldığında ise ADA’da %5’lik büyük bir artış yaşandığı görülürken ADA, bu artışla birlikte ilk 10’daki en çok yükselen kripto para birimi oldu.

Ek olarak diğer altcoin’lerde ise durum şu şekilde; Ripple (XRP) -%1.25 0.82 Dolar, Polkadot (DOT) -%0.55 27,81 Dolar, Terra (LUNA) -%5.43 59 Dolar.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.