Haberler

HT Fiyatındaki Yükseliş Dikkat Çekiyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para borsalarından Huobi’nin yerel kripto para birimi Huobi Token (HT) fiyatı hızlı yükseldi. Piyasadaki belirsizlik ortamına rağmen HT fiyatı son 24 saat içinde yüzde 22 oranında değer kazandı. HT fiyatı 13 Kasım‘dan bu yana neredeyse fiyatını katlayacak seviyeye ulaştı. Kripto para yatırımcıları, altcoin piyasasında giderek popülerlik kazanan HT token grafiğindeki bu yükseliş ivmesinin arkasındaki sebepleri merak ediyor.

Huobi’den Küresel Genişleme Hamlesi

Huobi Token Nedir Huobi Guvenilir Mi

Kripto para dünyasının en popüler borsalarından biri olan Huobi, yeniden markalaşma hamlesiyle gündeme geldi. Şirket geçtiğimiz günlerde marka güncellemesi yaparken bir yandan da küresel genişleme stratejisini açıkladı. Huobi borsasının kurucusu Leon Li, şirketin kontrol hisselerinin taamını Hong Kong merkezli About Capital Management’a sattı. Bunun ardından kripto para yatırımcılarının radarına takılan HT fiyatında ciddi bir artış yaşandı.

En Büyük Borsalardan Biri Olacak

Yeniden yapılanma sürecine giren popüler borsa, ismini “Huobi Global” iken sadece “Huobi” olarak markalaştırdı. Borsa için yeni bir yönelime giren yöneticiler, HT’nin önemli stratejik özelliklere tam anlamıyla yer vermesi için güncellemeler yaptı. Buna göre HT, kullanıcıların platformda listelenecek yüksek kaliteli projeler için oy kullanabileceği bir araç olacak. Huobi borsası ayrıca Güney Doğu Asya ve Avrupa gibi kripto sektörünün gelişeceği bölgelerde daha aktif bir strateji uygulayacak. Huobi borsasının bu stratejiyle birlikte dünyanın en büyük borsalarından biri olmayı hedeflediği biliniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.