Bitcoin Haberleri

Usta Analist 2023’teki Bitcoin Tehlikesini Yorumladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının tanıdığı analistlerden Tom Lee, kripto para piyasası hakkında CNBC’ye bir röportaj verdi. Mevcut ayı piyasasını geçmiş dönemdeki ayı piyasasıyla karşılaştıran uzman, en iyi projelerden bazılarının bu dönemde ortaya çıktığını hatırlattı. Kripto para kışını yorumlayan Fundstrat analisti Tom Lee, bu zamanların sektörden pek çok kötü niyetli kişiyi temizlediğini söyledi. Usta analiste göre kripto kışı ciddi bir sektör temizliği için önemli bir an olarak görülmeli. Lee ayrıca bu sürecin sonunda kripto para birimlerinin kalıcı bir güce sahip olacağına inandığını belirtti.

2022 Yılında Kazanan Olmadı

Fundstrat

Kripto paraların gelecekte merkeziyetsizliğe değer veren insanlar arasında popüler olmaya devam edeceğini belirten analistin görüşleri dikkat çekti. Fundstrat analisti Tom Lee, 2022 yılının kripto kışı ile birlikte sektör için korkunç bir yıl olduğunu kabul etti. “2022’de hiç kimse kriptoda par kazanmadı.” diyerek ciddi bir tespit yapan Lee, geçtiğimiz aralık ayında Bitcoin’in 2022 yılında 200 bin dolara ulaşacağını söyleyen isimlerden biriydi.

2023 Yılındaki Tehlikeye Dikkat Çekti

Kripto para topluluğunun tepkili olduğu analist Tom Lee, 2022 yılında BTC için 200 bin dolarlık fiyat hedefi vermişti. En büyük kripto para birimi için bu yılın muhteşem geçeceğini dile getiren analist bu sefer 2023 yılında tehlike olduğunu dile getirdi: “Kriptoda daha fazla dolandırıcılık olması halinde 2023 Bitcoin için korkunç bir yıl olabilir.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.