HaberlerAltcoin Haberleri

Binance’de En Çok Aranan Altcoinler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance’de en çok aranan altcoinler! CrytoDiffer, altcoin projeleri hakkında önemli haber ve istatistikleri yayınladı ve kripto para ticareti devi Binance’in en popüler 15 altcoin projesini paylaştı. Artık Coinnewstr.com olarak 12 Aralık itibariyle trend olan altcoin projelerine odaklanıyoruz.

Binance’de En Çok Aranan Altcoinler!
Binance’de En Çok Aranan Altcoinler!

Binance borsasındaki kripto para birimi BNB, bugün en popüler altcoinler arasında yer alıyor. İkinci olarak, kripto pazarı ölçeğinde 15. sırada yer alan Polygon (MATIC), büyük ilgi gördü. Üçüncü sırada, pazar kapasitesi açısından da 15. sırada yer alan popüler bir altcoin projesi olan Terra (LUNA) yer alıyor. Dördüncü sırada GALA yer alıyor; son zamanlardaki göz kamaştırıcı Fener Festivali karnavalından sonra, yazı yazılırken 0,5817 dolardan işlem görüyordu ve piyasa değerinde 43. sıradaydı. Öte yandan, amiral gemisi kripto para birimi Bitcoin, son zamanlarda listede 50.000 doların biraz üzerinde beşinci sırada yer alabiliyor.

Altıncı sırada SHIB; son göz kamaştırıcı ralliden sonra, yazı yazılırken, piyasa değerine göre 13. sırada yer alan 0.000036 dolardan işlem görüyordu. Önde gelen altcoin ETH, SHIB‘nin hemen arkasında yedinci sırada yer aldı. Cardano (ADA), piyasa değeri ile altıncı sırada ve listemizde sekizinci sırada yer alıyor. Dokuzuncu sırada, piyasa değeri açısından 39. sırada yer alan popüler Yuanjie kripto para birimi SAND yer alıyor. Solana (SOL) yazı yazılırken 175 dolardan işlem görüyordu ve listede 11. sıradaydı. En popüler altcoin Avalanche (AVAX) 12. sırada, DOT ise 13. sırada yer alıyor. Piyasa değerinde 20. sırada yer alan TRX, listede 14. sırada yer alıyor. SLP yakından takip edilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.