Haberler

Huobi’den Birleşme İddialarına Yanıt Geldi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En popüler kripto para borsaları arasında yer alan Huobi son dönemde yaptığı girişimlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Dünyanın en büyük ilk 3 kripto para borsasından biri olmak için yeni bir yapılanmaya başlayan Huobi borsası önemli adımlar atmaya başladı. Güney Kore merkezli borsa ilk olarak Huobi Global olan adını sadece Huobi yaparak yeniden markalaşmaya gitti. Popüler borsanın büyüme hedefleri doğrultusunda Poloniex kripto para borsası ile birleşeceğine dair iddialar gündeme gelmişti. Huobi ekibi bu iddiaları yalanlayarak birleşme planı olmadığını duyurdu.

“Poloniex Söylentileri Doğru Değil”

Huobi Ve Poloniex

Kripto para gazetecisi Colin Wu, Huobi ve Poloniex borsalarının birleşeceğini iddia ederken Tron kurucusu Justin Sun da olumlu yönde açıklamalar yapmıştı. Son günlerde kripto para topluluğunun en çok konuştuğu konulardan biri olan iki borsanın birleşmesine dair beklenen resmi yanıt geldi: “Huobi’nin yakında Polobiex ile birleşeceğine dair çıkan söylentilerin doğru olmadığını belirtmek istiyoruz.”

Justin Sun Manipülasyon Mu Yaptı?

Kripto para topluluğunun yakından tanıdığı isimlerden Justin Sun, Huobi ve Poloniex borsalarının yakında birleşebileceğini söylemişti. Tron (TRX) projesinin kurucusu, her iki borsaya da yakın isimlerin başında geliyor. 2019’da Poloniex’i satın alan bir yatırımcı grubunun parçası olan Justin Sun, aynı zamanda Huobi danışmanı olarak görev yapıyor. Poloniex’e yatırım yaptığını doğrulayan ünlü ismin borsaların birleşmesi için özel bir çalışma yürüttüğü iddia edilmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.