Altcoin HaberleriHaberler

Huawei Paylaştı Bu Altcoin’in Fiyatı Uçuşa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Çinli teknoloji devi Huawei, DeFi (Merkeziyetsiz Finans) projesi Defactor için bir tanıtım videosu yayınladı ve bu video, proje tokeni FACTR’da %530’lık bir artışa neden oldu.

FACTR, şu anda sadece Uniswap’ta işlem görmekte ve yaklaşık olarak 0.20 dolar seviyesinden alınıp satılmaktadır. FACTR’nin son bir aydaki yükseliş oranı %3000’in üzerinde çıktı.

Huawei DeFi Videosuyla FACTR Altcoin’i Adeta Patladı

Huawei’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda, Defactor‘un geleneksel finansal dünya ile yeni DeFi dünyasını birleştirdiği belirtiliyor. Ayrıca Huawei, proje hakkında İrlanda’da bir program düzenleyeceğini de duyurdu.

200 Bin FACTR Alan Hesap 13 Günde 25 Bin Dolarlık Kar Elde Etti!

FACTR tokeni için son günlerde yaşanan bu hızlı yükseliş, bazı yatırımcıların kısa süre içinde yüksek karlar elde etmesine neden oldu. Örneğin, sadece 13 gün önce 200 bin FACTR alan bir hesap, bugünkü yükselişin ardından aldığı neredeyse tüm tokenleri sattı ve yaklaşık olarak 25 bin dolarlık bir kar elde etti.

Chart
Chart

Huawei, Suudi Arabistan’a Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

Huawei’nin Orta Doğu ve Orta Asya Başkanı Steven Yi, Şirketin 2023 Orta Doğu ve Orta Asya (ME&CA) Yıllık Toplantısı Ödül Töreni’nde yaptığı konuşmada, Huawei’nin Suudi Arabistan’a yatırım yapmaya ve yerel Suudilerin büyümesini desteklemeye devam edeceğini söyledi.

Suudi Arabistan’ın İletişim ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Haytham Al Ohali de toplantıya katılarak, “Bu ortaklık, krallığın rekabet gücünü artıracak ve ülkenin dijital ekonomisini beslemeye yardımcı olacak Huawei ile süregelen iş birliğimizin bir başka önemli aşamasını işaret ediyor.” açıklamasını yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.