Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Piyasasında Son Durum: Günün Öne Çıkanları

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dün gece saatlerinde lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) yeniden yükselişe geçmesiyle birlikte piyasa hareketlendi.

Bitcoin Kritik Seviyelerde

Son 24 saatte ortalama %1 düzeyinde bir değer artışı kaydeden BTC, 24.300 dolar seviyelerinde işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) ise son 24 saatte ortalama %1,5’lik bir değer artışı kaydederek 1.665 dolar seviyelerine ulaştı.

Bitcoin Son Durum
Bitcoin Son Durum

CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte en yüksek oranlı değer artışı kaydeden kripto para birimleri arasında Stacks (STX), Optimism (OP) ve Enjin Coin (ENJ) öne çıktı. Bu üç kripto para birimi, piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında yer aldı. Ancak Filecoin (FIL), Dogecoin (DOGE) ve Neo (NEO) en yüksek oranlı değer kaybı kaydeden kripto para birimleri oldu.

Coinglass verilerine göre son 24 saatte yaklaşık 100 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye edildi.

Yükselen ve Düşen Altcoinler

CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte en yüksek oranlı değer artışı kaydeden kripto para birimleri arasında Defactor (FACTR), Stacks (STX), Optimism (OP) ve Enjin Coin (ENJ) öne çıktı. Ancak Filecoin (FIL), Dogecoin (DOGE) ve Neo (NEO) en yüksek oranlı değer kaybı kaydeden kripto para birimleri oldu.

Kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olması nedeniyle yatırımcılar, işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmeli ve yatırım tavsiyesi içeren yazılara itibar etmemelidirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.