Haberler

Huobi’de İflas İddiası!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Huobi borsası, iflas dedikodularıyla gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre, borsanın stabilcoin rezervlerinde sıkıntılar yaşanıyor. Çinli yetkililerin de borsa hakkında soruşturma başlattığı söylentiler arasında dolaşıyor. Huobi’nin stabilcoin bakiyeleri geçtiğimiz hafta şaşırtıcı bir şekilde %33 oranında düşüş yaşadı. Durumun ne olacağı tahmin edilemez bir hal alıyor.

Huobi adlı kripto para borsası hakkında çeşitli iddialar dolaşmaktadır. Çinli yetkililerin borsayı soruşturduğuna dair söylentiler, büyük tepkilere neden oldu. 5-6 Ağustos tarihlerinde borsadan 64 milyon dolarlık bir çıkış gerçekleşti.

Kripto Para Borsasi Huobi Iflas Iddialarini Reddetti159073 0
Huobi’de İflas İddiası! 3

Borsanın toplam değeri (TVL) 3,09 milyar dolardan 2,5 milyar dolara düştü. Ayrıca, borsa yönetiminin Çin’de tutuklandığına dair söylentiler 4 Ağustos’ta ortaya çıktı. Soruşturmanın borsanın kumar platformlarıyla ilişkili olduğu belirtilmişti. Ancak, borsa tarafından yapılan açıklamada bu haberlerin sahte olduğu vurgulandı. Borsanın en az bir üst düzey yöneticisinin de görevinden ayrıldığı belirtildi.

Borsanın ödeme sorunu yaşadığı ifade edilirken, melek yatırımcı Adam Cochran, şirketin Tether’deki tutarsızlıklar nedeniyle iflas etmiş olabileceğini belirtti. Cochran, Huobi‘nin 5 Ağustos’ta 90 milyon dolardan daha az varlığa sahip olduğuna dikkat çekti.

Borsanın en son Merkle Tree Audit’i ise kullanıcıların elinde 630 milyon USDT ve 631 milyon USDT cüzdan bakiyesi olduğunu söylemişti. DefiLlama verilerine göre, dün itibarıyla Huobi cüzdanlarında yalnızca 72 milyon dolar bulunuyor. Huobi Global danışmanı Justin Sun da Twitter hesabından, “FUD’u görmezden gelin, inşa etmeye devam edin” paylaşımında bulundu. Sun, Tron ve Huobi’nin gelişim yolunda olduğunu vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.