Haberler

Pendik’te Kripto Para Tartışmasında Kurşun Yağdı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İstanbul Pendik’te kripto para tartışması yüzünden tartışan iki kişinin kavgasında silahlar konuştu. Kripto para ticareti yüzünden birbirine düşen iki arkadaşın tartışmasın olaylı bitti. Gece saat 00.30 sularında meydana gelen olayda Ahmet A, birlikte kripto para ticareti yaptığı arkadaşı Metin U. ile tartıştı. Metin’in yanına giden Ahmet, kripto para ticaretiyle ilgili bir konuda anlaşamadı. Tartışma sonrası Metin U. evindeki silahla Ahmet’e kurşun yağdırdı. Kanlar içinde kalan Ahmet evde yatarken, arkadaşını silahla yaralayan Metin, evin balkonuna çıkarak çevredekilerden yardım istedi.

İki Arkadaş Ağır Yaralandı

Kripto Para Pendik

Pendik’te gece yarısı gerçekleşen olayda silah seslerini duyan vatandaşlar Metin’in balkondan yardım talebini gördü. Metin, çevredeki insanlardan yaralı Ahmet için yardım istedikten bir süre sonra aynı silahla kendini de vurdu. Silah seslerinin duyulmasıyla birlikte olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri silahla yaralanan Ahmet ve Metin’i hastaneye kaldırdı. Edinilen bilgilere göre ortaklaşa kripto para ticareti yapan iki arkadaşın da hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Yerli Kripto Yatırımcıları Tedirgin

Türkiye’de oldukça popüler olan kripto paralarla ilgili üzücü haberlere bir yenisi daha eklendi. Riskli varlıklar olan kripto paralara yatırım konusunda daha dikkatli olunması gerekiyor. Özellikle son dönemde FTX borsasının iflası ile patlak veren olaylar, kripto paraların hızla değer kaybetmesine yol açtı. Bununla birlikte ülkedeki çok sayıda kripto para yatırımcısı tedirgin bir şekilde piyasayı takip etmeyi sürdürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.