HaberlerTüm Haberler

Hyundai, Yeni Modellerini Metaverse’e Taşıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, metaverse projesini otomobil modellerinin yanında sergiliyor.

Mahalle NFT pazarına giren ilk üretici, çok uluslu Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai Motor oldu. BMW, Ford ve Nissan gibi birkaç şirketin yanında metaverse’nin rekabetine çoktan girdi. Roblox’ta Hyundai Mobility Adventure, ilgi çekici ve ilginç metaverse deneyimi ile şu anda Auto Expo 2023’te sahne almaya hazırlanıyor.

Hyundai, Yeni Modelleri İle Metaverse’e

Hyundai Motor India, Metaverse Space’te Hyundai Pavilion’u tanıttı. İlk çıkışını 2023 Auto Expo’nun açılışıyla birlikte Roblox’ta Hyundai Mobility Adventure’da yapacak.

Hyundai, Yeni Modellerini Metaverse’e Taşıyor!

Hyundai’nin sanal şehri Hyundai Mobility Adventure, Ioniq 6, Ioniq 5, Nexo, Tucson ve Venue N Line dahil olmak üzere şirketin en popüler beş aracını içerecek. Ayrıca kullanıcılara Hyundai Pump-to-Plug Devrimi ve Vehicle-to-Load Teknolojisi gibi özelliklerini de deneyimleme fırsatı sunulacak.

Kullanıcılar, etkinlikler ve deneyimler arasında gezinebilecek ve Hyundai Mobility Adventure’daki çeşitli tekliflerle etkileşime geçebilecek. Deneyimlemek isteyen kullanıcılar, bunu Festive Square üzerinden Hyundai’nin sürükleyici sanal şehrine girerek gerçekleştirebiliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.