Haberler

Tron (TRX) Kurucusu Justin Sun, Binance’ten 200 Milyon Dolar Çekti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tron’un (TRX) kurucusu ve Huobi’nin danışmanı Justin Sun, Binance borsasından kişisel hesaplarına 200 milyon dolar aktardı.

Huobi ile ilgili söylentiler ve borsa yalanlamaları hala ön planda. Bu iddialar, Kripto para piyasasının düşüşünün sebebidir. Tanınmış bir kripto para borsası olan Huobi, iddia edilen iflaslar nedeniyle ateş altında. Tüm bu çalışmaların ortasında yepyeni bir gelişme yaşandı. Tron’un kurucusu ve Huobi’nin danışmanı Justin Sun ile ilgili şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Sun kısa süre önce Binance’ten 200 milyon dolar çekti.

Tron (Trx) Kurucusu Justin Sun, Binance'Ten 200 Milyon Dolar Çekti!

200 milyon dolarlık varlık, Justin Sun tarafından kişisel cüzdanına aktarıldı. Sun, Binance’ten kişisel cüzdanlarına bir birçok işlem ile200 milyon aktardı.

Huobi ekibi ve Sun, kripto para borsasına karşı yapılan iddiaları yalanladı. Bununla birlikte, bitcoin piyasası hala panik havası yaşıyor. FTX felaketinin ardından, kripto para birimi yatırımcıları tetikte bulunuyor.

The Block’un bu haberine göre Sun’ın geri çekilmesi panik duygusunu artırdı. Son aylarda Sun, yaklaşık 1,1 milyar dolarlık başka bir varlık tasfiyesi gerçekleştirdi. Huobi’nin bu çekimle desteklendiğine dair iddialar vardı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.