HaberlerEthereum Haberleri

Ethereum Geliştiricileri Merge Tarihini Onayladı!

Ethereum geliştiricilerine göre, önceden planlanmış ve sabırsızlıkla beklenen Ethereum Merge, 15 Eylül'de gerçekleşecek.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum geliştiricileri Merge tarihini onayladı. Ethereum geliştiricilerine göre, önceden planlanmış ve sabırsızlıkla beklenen Ethereum Merge, 15 Eylül’de gerçekleşecek.

Hevesle beklenen Merge yükseltmesi üzerinde çalışan Ethereum geliştiricilerine göre, Proof of Stake’e geçiş 15 Eylül’de gerçekleşecek. 15 Eylül başlangıçta en olası resmi tarih olarak tanımlandı. Geçen hafta bunu belirten Ethereum’un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin’e göre, yükseltme tahminlere göre 15 Eylül civarında gerçekleşebilir.

Bir Geliştirici Ethereum Merge’ünün Tarihi Hakkında Bilgi Verdi

Bir dizi tweet’te, Ethereum mühendislerinden biri, tüm pazarın beklediği Ethereum Merge hakkında ayrıntılar verdi.

geliştiriciler toplantı da bu duyuruları doğruladı. Ethereum’un lider geliştiricisi Tim Beiko şunları söyledi:

Bu noktada, Merge tarihinin değişmesine neden olabilecek tek şey, Bellatrix vurulduktan sonra hash oranında büyük bir düşüş olması olasılığı. Örneğin, 5875000000000000000000000 seviyeli zorluğun 15 Eylül’den birkaç hafta sonra bozulmasını görürsek, bir TTD seviyesini koordine edebiliriz

Kripto topluluğundan gelen raporlara göre, geçen hafta geliştirici toplantısı 15 Eylül için olası tarihleri belirledi. Yüksek umutların yanı sıra, Ethereum ekibi görünüşe göre Merge’nin Ethereum gas maliyetleriyle ilgili birkaç yaygın “yanlış anlamaları” ortadan kaldırdı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.