Haberler

Binance, Küresel Yaptırımlara Uyum Sağlamaya Devam Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Binance, küresel yaptırımlara ayak uydurmak için ACSS’ye üye oldu.

Borsa, daha önce Rusya ve İran’a yaptırımları ihlal ettiği söylemiyle ABD’nin soruşturmasına tutulmuştu.

Binance, Uyumluluk Çalışmalarına Yenisini Ekliyor

Binance, küresel yaptırımlara uyum sağlamak için Sertifikalı Yaptırım Uzmanları Derneği’ne (ACSS) dahil olan ilk kripto şirketlerinden biri olarak yerini aldı.

Borsa, bugün yaptığı açıklamada, yaptırım uyum personelinden meydana gelen ekibinin ACSS’deki sertifikasyon zamanının bir parçası olarak eğitime tabi tutulacak.

Şirketin küresel yaptırımlar başkanı olan Chagri Poyraz şu ifadelerde bulundu:

Blockchain endüstrisi hala ilk yıllarda ve hızla gelişen bir alanda ve en yüksek düzeyde uyumluluğu korumayı sürdürmek birinci önceğilimizdir.
Günün sonunda, sektörün diğer önce çıkan isimleriyle birlikte güvenlik ve uyumluluk için sektör standardını belirlemeye devam etmek istiyoruz

ACSS eğitimi şirkete göre, borsanın ekibini ABD Hazine Bakanlığı Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi’nin yönergeleri hakkında eğitim verecek ve onlara potansiyel ihlal riskleri konusunda uyarılarda bulunacak.

Şirket, geçen ay, ABD’deki düzenleyici netliği savunma çalışmalarının bir hamlesi olarak kripto lobicilik grubu Dijital Ticaret Odası’nda yerini aldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.