Borsa HaberleriHaberler

ICRYPEX Borsası Kullanım Rehberi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ICRYPEX’in, kullanıcı dostu bir arayüze sahip bir kripto para borsasıdır ve varlıklarınızı güvende tutmak için en gelişmiş güvenlik korumalarını sağlayacak bir platform diyebiliriz. ICRYPEX, kripto ticareti veya yatırımıyla ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamak için 7/24 müşteri hizmetleri ile tüm büyük paralar, ICO’lar ve jetonlar hakkında gerçek zamanlı piyasa verileri sağlar. ICRYPEX’in İngilizce, Korece, Fransızca ve İspanyolca dahil olmak üzere birçok dile çevrilmesine ek olarak, YouTube’da kripto ticareti yapmayı öğrenebileceğiniz bir kanalı var!

ICRYPEX, dijital varlıkların değerini korumak ve geliştirmek için tasarlanmış blok zinciri tabanlı bir platformdur. ICrypex, bir borsa, icxpay adlı bir kripto para kredi kartı ve ödeme ağ geçidi hizmetleri de dahil olmak üzere bir dizi hizmet sunar.

Şirketin tescilli kripto para birimi ICXCARD, ICrypex platformundaki tüm işlemler için ana para birimi olarak hareket eder.

ICRYPEX kim tarafından kuruldu?

ICRYPEX, 2018 yılında Ivan Shyla tarafından oluşturulan ve merkezi Slovenya’da bulunan bir kripto para borsasıdır.

Borsanın kurucuları yıllardır kripto para piyasasında yer almakta ve en iyi hizmetleri sunmaya kararlıdır. Müşterilerinin güvenliğini sağlamak için üst düzey güvenlik sunan tescilli bir teknolojiye dayanmaktadırlar.

Icrypex Güvenilir Mi?
Icrypex Güvenilir Mi?

ICRYPEX Güvenilir mi?

ICRYPEX, kullanıcılarına her zaman güvenli ve güvenilir bir platform sağlamak için çalışmaktadır. Çabaları, şu anda tüm dünyada 2 milyondan fazla insan tarafından kullanılan mükemmel bir güvenlik sistemi kurmalarına yardımcı oldu. Bir kripto para borsası, internet parası için bir borsa gibidir. Arz ve talebe göre kripto para birimleri satın almak, satmak veya takas etmek için bir yer olabilir. Herkes açık kaynaklı yazılım kullanarak bir değişim başlatabilir veya var olandan daha fazlasını oluşturabilir. Kullanıcılarına, platformlarının üstünde uygulamalar oluşturmak için API’ler sağlamaz ve işlemlerinde likidite ve gizlilik sorunları yaratan herhangi bir şeffaflığa sahip değildir. Icrypex Borsası Kullanım Rehberimizde Icpyrex güvenilir mi? diye sorulduğunda piyasadaki tüm yorumlara bakmak gereklidir.

Kripto para borsaları ile ilgili en yaygın endişelerden biri güvenliktir. Güvenlik ihlalleri gerçek bir sorundur ve hem bireysel yatırımcılar hem de bir bütün olarak kripto para piyasası için feci sonuçlara yol açabilir.

ICRYPEX, düşük maliyetli alım satım ihtiyacını artırılmış güvenlikle doldurmak amacıyla çevrimiçi hale gelen birçok yeni borsadan biridir.

Özelliklerinin hızlı bir incelemesi, soğuk depolama, şifreleme ve iki faktörlü kimlik doğrulama dahil olmak üzere birden çok koruma katmanına sahip sağlam bir tasarıma sahip olduklarını gösterir.

Icrypex Para Yatırma?
Icrypex Para Yatırma?


ICRYPEX Para Yatırma?

ICRYPEX, ticaret yapmak için birçok para birimi sunan bir borsadır diyebiliriz. Hesabınızdan para yatırabilir ve çekebilirsiniz.. Şirket ayrıca tüm depozitoların yapıldıktan sonraki 1 saat içinde işleme koyulacağını garanti eder.

ICRYPEX, hızlı para yatırma ve çekme işlemlerinin yanı sıra son derece güvenli bir ticaret platformu sunar. ICRYPEX, çevrimiçi cüzdan sistemlerinde fonlarınızın korunmasını sağlamak için gerekli adımları atacaktır. Sanal ticaret platformlarında ticaret yapabilir ve kripto ticareti için yüksek likidite ve düşük ücretlerin avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Depozito:

ICRYPEX’e Visa, MasterCard, Bitcoin, Litecoin ve Dogecoin kullanarak para yatırabilirsiniz.ICRYPEX, 2017 yılında kurulmuş bir kripto para borsasıdır ve şu anda işlem hacmi başına ilk 10 kripto para borsası arasında yer almaktadır. ICRYPEX jetonunun yatırılması, platformda %50 işlem ücreti indirimine erişmenizi sağlayacaktır.

ICRYPEX belirteci, platformdaki tüm işlemler için yardımcı program belirteci olarak kullanılacak bir ERC-20 belirtecidir. Jetonlar, yalnızca ETH, BTC ve USDT gibi ticaret platformunda listelenen para birimlerinden biri ile değiştirilerek kullanılabilir.

Icrypex Avantajları Nelerdir?
Icrypex Avantajları Nelerdir?
ICRYPEX Avantajları nelerdir?

ICRYPEX, dijital para birimlerini ve diğer jetonları güvenli bir şekilde alıp satmak için kullanılan bir kripto para borsasıdır. Icrypex’in avantajları şunlardır:

-ICRYPEX, Finans Komisyonuna (FINMA) kayıtlıdır.

-Geniş bir kripto para birimi yelpazesine sahiptir.

-Ticaret ücretleri çok düşük.

-ICRYPEX, kripto para birimlerinde 100 kata kadar kaldıraç ticareti sunar.

-Diğerlerinin yanı sıra birden fazla cüzdan ve 2FA kimlik doğrulaması ile yüksek güvenlik sunar.

ICRYPEX SOSYAL MEDYA HESAPLARI

facebook.com/icrypex
instagram.com/icrypex
Twitter.com/icrypex
t.me/icrypex_tr

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.