HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Solana (SOL), Haftayı %10’a Yakın Düşüşle Kapatıyor!

Solana (SOL) kesintisi ve blockchain cüzdanlarının hacklenmesiyle başlayan plan, hafta sona ererken kripto para birimi için yaklaşık %10'a varan bir kayıpla sonuçlandı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Solana (SOL), haftayı %10’a yakın düşüşle kapatıyor. Solana (SOL) kesintisi ve blockchain cüzdanlarının hacklenmesiyle başlayan plan, hafta sona ererken kripto para birimi için yaklaşık %10’a varan bir kayıpla sonuçlandı.

Son zamanlarda yaşanan aksaklıklar ve cüzdan hackleri, itibarı zedelenen Solana’nın (SOL) düşüşe geçmesine neden oldu. Ağ, kesinti nedeniyle başlangıçta kapasitesinin %85’ini kaybettikten sonra siber saldırıdan ciddi şekilde etkilendi.

 

Solana Haftalik 8 Agustos 2022

Solana’da (SOL) %10’luk Düşüş Oldu

Geçen haftaki korkunç gelişmelerle Solana’nın tokeni SOL’nin performansı haftalık bazda yaklaşık %10 düştü. Kesintiden sonra meydana gelen hack olayı, SOL için bu tür olumsuz fiyatlandırma hareketine neden oluyor.

Medya hack’ten haberdar olduğunda, SOL %9 düştü. 14 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile SOL, en iyiler arasında dokuzuncu sıradaki kripto para birimidir.

SOL, hack nedeniyle büyük bir düşüş yaşadıktan sonra haftayı en düşük noktasında tamamladı. SOL’un şu anki değeri şu şekilde:

Adsiz7

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.