Haberler

İşlem Yaparken Dikkat! Hatalar Kötü Sonuçlar Doğurabilir

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kimliği açıklanmayan bir kripto yatırımcısı, hatalı bir işlem sonucunda 131 bin 350 dolar değerindeki USDR’yi USDC ile takas ettiğinde 0 dolar elde etti. Bu hata, kripto borsalarında yapılan işlemlerin iki kez kontrol edilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Bir kullanıcı, OceanSwap adlı DEX ve DeFi toplayıcısında yapılan hatalı bir işlemi paylaştı. Kimliği açıklanmayan bir kullanıcı, 131 bin 350 dolar değerindeki wUSDR token’ını USDC’de 0,0001 dolardan daha düşük bir fiyata takas etti.

İşlem Yaparken Dikkat! Hatalar Kötü Sonuçlar Doğurabilir

USDR Çöküşü

Bu hatalı işlemle ilgili yapılan yorumlarda, işlem yapan kişinin muhtemelen “panik satışı” sırasında böyle bir dalgınlığa düştüğü belirtildi. USDR’nin 11 Ekim’de sert bir düşüş yaşadığı göz önüne alındığında, bu durumun anlaşılabilir olduğu ifade edildi.

Diğer sosyal medya hesaplarındaki yorumlardan biri, diğer yatırımcılara bir ders olması gerektiğini vurguladı:

“Fat finger ticareti ve işlemlerinizi iki kez kontrol etmemek… Bunun gibi kolaylıkla felaketlere yol açabilir ne yazık ki.”

Dune analitik gösterge tablosuna göre, kısmen gayrimenkul varlıklarla desteklenen USDR’nin, yoğun talep nedeniyle dayanağını kaybetmiş olabileceği belirtildi.

CoinGecko’ya göre, ani çöküşün ardından USDR’nin fiyatı 0,51 dolardan 0,68 dolara yükseldi, ancak stabilcoin’in fiyatı o zamandan beri 0,53 dolara düştü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.