Haberler

İsviçreli İş Seyahati Şirketi Kuoni Travel’den Bitpay ile Yeni Ortaklık!

1906 yılında kurulan İsviçre merkezli Kuoni Business Travel, geçtiğimiz günlerde kripto para ödeme işlemcisi BitPay ile bir işbirliğini açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İsviçreli iş seyahati şirketi Kuoni Travel’den Bitpay ile yeni ortaklık. Yeni ortaklıklar, kripto para birimi sektörünün devam eden günlük büyümesine katkıda bulunuyor. Bu genişleme nedeniyle, birçok işletme artık ödeme seçenekleri olarak kripto para birimi sunuyor. Aracı şirketlerin önemi artık çok daha büyük. Son olarak, bir İsviçre iş seyahati acentesi olan Kuoni Business Travel, Bitpay ile bir sözleşme imzaladı.

Bitpay Cuzdan Uygulamasinda Islem Ucretlerini Sifira Indirdi

İsviçreli İş Seyahati Şirketi Kuoni Travel, Bitpay ile Anlaşma İmzaladı

1906 yılında kurulan İsviçre merkezli Kuoni Business Travel, geçtiğimiz günlerde kripto para ödeme işlemcisi BitPay ile bir işbirliğini açıkladı. Kurumsal seyahat acentesi Kuoni’nin müşterileri, yakın zamanda duyurulan bu anlaşmanın bir sonucu olarak artık bitcoin kullanarak hizmetler için ödeme yapabilecek. BitPay şu anda 7 farklı kripto para biriminde ödeme kabul ediyor. Bunlara Wrapped Bitcoin (WBTC), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin (BTC) dahil.

Şirketin CEO’su Manjunath Ravivarma konu hakkında konuştu ve kripto para birimini ödeme olarak kabul ederek Kuoni’nin son teknoloji dijital tekniklere olan talebe tepki verdiğini belirtti.

Ancak kripto para birimlerinin artık bir ödeme şekli olarak kabul edildiği haberlerinin etkisi azaldı. Bu yeniliklerin pazarda sağladığı avantajları fark ettikleri için giderek daha fazla işletmenin uygun şekilde hareket ettiği görülmektedir. Bu, kriptonun büyümesini hızlandırıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.