Bitcoin Haberleri

Japon e-ticaret Devi Mercari, Ödemelerde Bitcoin’i (BTC) Kabul Etmeye Hazırlanıyor!

Japonya merkezli e-ticaret devi Mercari, yerel basına yansıyan haberlere göre platform içi ödemelerde Bitcoin’i (BTC) kabul etmeye hazırlanıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Japonya merkezli e-ticaret devi Mercari, yerel basına yansıyan haberlere göre platform içi ödemelerde Bitcoin’i (BTC) kabul etmeye hazırlanıyor. Haziran ayından itibaren, aylık 22 milyondan fazla kullanıcı, platform üzerindeki ödemelerini Bitcoin ile gerçekleştirebilecek.

Japon E-Ticaret Devi Mercari, Ödemelerde Bitcoin’i (Btc) Kabul Etmeye Hazırlanıyor!

Nikkei’nin paylaştığı habere göre, Mercari’nin yan iştiraklerinden Melcoin, Bitcoin ödemelerinin organizasyonunu üstlenecek. Bu anlaşma ile birlikte, platformda yer alan ürünler hala Japon yen üzerinden fiyatlandırılmaya devam edecek. Melcoin, kullanıcıların Bitcoin ile ödeme yapmasını tercih etmeleri durumunda, kripto para birimini kullanıcılardan tahsil edecek ve satıcıya Japon yeni olarak ödeme yapılmasını sağlayacak.

Mercari, geçtiğimiz Mart ayında, e-ticaret üzerinden puan kazanan kullanıcıların Bitcoin satın almasını mümkün kılan bir platformu uygulamaya koymuştu. Bu adım, kullanıcıların daha fazla ödeme seçeneği sunarak platform üzerindeki ticaret hacmini artırmayı hedefliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.