HaberlerAltcoin Haberleri

Avukat Jeremy Hogan’dan SEC Davası Açıklamaları!

Avukat Jeremy Hogan, SEC-Ripple Davası Hakkında Açıklamalar Yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Avukat Jeremy Hogan’dan SEC davası açıklamaları. Avukat Jeremy Hogan geçtiğimiz günlerde Aralık 2020’den bu yana devam eden SEC-Ripple davasındaki güncel gelişmeleri analiz ettiği bir bildiri yayınladı ve SEC-Ripple meselesinin kısa sürede çözüleceğine olan inancını dile getirdi.

SEC-Ripple Davası, Yakın Zamanda Sonuçlanabilir mi?

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki davada son zamanlarda bir dizi önemli gelişme yaşandı. Bu olayların bir kısmı SEC ve bir kısmı Ripple lehine olsa da, XRP yatırımcıları, özellikle Ripple CEO’sunun konuyla ilgili son açıklamalarından sonra, bu yasal sürecin yakında sonuçlanacağını umuyorlar. Ayrıca avukat Jeremy Hogan’dan öğrendiği SEC-Ripple davası hakkındaki düşüncelerini de aktardı.

Ripple Ve Sec Davasında Ripple Için Yeni Zafer! - Hardware Plus - Hwp

Avukat Jeremy Hogan, geçtiğimiz günlerde bir Youtube yayınında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki davadaki son gelişmeleri analiz etti ve konuyla ilgili düşüncelerini aktardı. Jeremy Hogan, Aralık 2020’den bu yana devam eden SEC-Ripple davasıyla ilgili görüşünü dile getirerek, yasal prosedürün kısa sürede tamamlanabileceğini belirtti.

SEC-Ripple Davası ve XRP’nin Fiyat Performansı

Ripple Xrp Price Chart Coin Turk Com

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Aralık 2020’de Ripple, CEO’su Brad Garlinghouse ve kurucusu Chris Larsen’e kayıt dışı menkul kıymet sattıklarını söyleyerek dava açtı. SEC’in Ripple ile yasal savaşının, XRP’nin fiyat performansı üzerinde önemli bir etkisi oldu, çünkü dava başladığında XRP yüksek oranlı kayıplar gördü. Dava sürecinin başlamasından bu yana yaptığı birçok açıklamada, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, XRP’nin menkul kıymet olarak sınıflandırılamayacağını savunarak SEC’i  eleştirdi. Aralık 2020’de başlayan SEC-Ripple davasında önemli ilerlemeler kaydedilmesine rağmen yasal prosedür henüz tamamlanmadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.