Altcoin Haberleri

Japon Kripto Para Borsasından SHIB Müjdesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında öne çıkan meme token’lardan Shiba Inu (SHIB) ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Popüler kripto para birimi SHIB coin artık Japonya’daki kripto para yatırımcıları tarafından daha kolay alınıp satılabilecek. Japonya merkezli kripto para borsası BitPoint, kasım ayı sonuna kadar Shiba Inu (SHIB) için destek ekleyeceğini duyurdu. BitPoint Japan borsasının resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda “30 Kasım 2022’den itibaren yeni kripto para SHIB’i listelemeye başlayacağımızı bildirmek isteriz.” ifadeleri dikkat çekti.

SHIB İlk Kez Japonya Pazarında

Shiba Inu

Popüler kripto para birimleri arasında gösterilen Shiba Inu (SHIB) için bir ilk gerçekleşti. Japonya merkezli BitPoint borsasının 30 Kasım’da SHIB coini listelemesi ile birlikte Shiba Inu ilk kez Japonya pazarına girmiş olacak. Ülkedeki kripto para borsalarının listeleyecekleri varlıklar için diğer bölgelere göre daha sıkı kurallar uyguladıkları biliniyor. Bu yüzden listeleme haberi SHIB coin destekçilerini oldukça sevindirdi.

SHIB Listelemesine Özel Kampanya

BitPoint Japan 3 Mart 2016’da faaliyete geçti ve o zamandan beri Japonya’daki kripto para yatırımcılarına hizmet veriyor. Ülkedeki en büyük kripto para borsası olarak gösterilen BitPoint, daha sonra Tayland, Filipinler, Hong Kong ve Latin Amerika’da faaliyete geçti. BitPoint, 30 Kasım tarihindeki Shiba Inu listelemesini kutlamak için kampanyalar duyurdu. Bu kapsamda yeni kullanıcılar 29 Aralık 2022’ye kadar hesap açmaları halinde yaklaşık 9 bin dolarlık 1 milyon SHIB token ile ödüllendirilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.