HaberlerMetaverse Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan Metaverse Duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin "BLD 4.0" dijital dönüşüm uygulamaları hızla ilerliyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan metaverse duyurusu. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “BLD 4.0” dijital dönüşüm uygulamaları hızla ilerliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a göre TechBridge Academy, metaverse eğitiminden oyun üretimine, kriptolojiden robotik kodlamaya kadar 22 farklı üst düzey eğitim sunacağını açıkladı.

Başkan Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından eğitimlerle ilgili müjdeli haberi paylaştı. yavaş şu açıklamalarda bulundu:

Çağı yakalamış ve gençlere alan açmış bir Başkent miras bırakacağız. Ankara’mıza 3. Teknoloji Merkezimiz TechBridge Akademi’yi kazandırıyoruz. Gençlerimiz için robotik kodlama, yapay zeka, 3D modelleme, metaverse eğitimi gibi pek çok alanda Ansera’da hizmete başlıyoruz.

Kullanımı ücretsiz olan TechBridge Academy, nitelikli öğretmenlere dijital çağın en popüler temaları üzerine hem teorik hem de uygulamalı eğitimler verecek. TechBridge Academy en son teknoloji ile donatılmıştır. Akademide 250 kişi kapasiteli Greenbox, White Box Eğitim Stüdyosu, akıllı tahtalar, konferans salonu ve dinlenme yerleri gibi bölümler yer alacak.

Burada verilecek kurslara katılan genç bireyler, alacakları eğitimlerin ardından bilişim sektöründe meslek sahibi olma şansına sahip olacaklar. Akademide verilecek dikkat çekici eğitimlerden bazıları şunlardır:

Akademide alınabilecek eğitimler şunlardır:

    • Oyun Geliştirme Eğitimi – PC/VR-MID CORE
    • Oyun Geliştirme Eğitimi – PC/VR- UPPER- CORE
    • Metaverse Eğitimi
    • VR İçerike Geliştirme Eğitimi Unreal Engine
    • VR İçerik Geliştirme Eğitimi Unity
    • 3D Karakter Modelleme Eğitimi
    • 3D Karakter Animasyonu Eğitimi
    • 3D Kıyafet Modelleme ve Kumaş Simülasyonu Eğitimi
    • Robotik Kodlama

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.