HaberlerTüm Haberler

Japon Sanatçı, NFT Koleksiyonu için Hublot ile İşbirliği Yapıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İsviçreli lüks saat üreticisi Hublot, NFT serisini geliştirmek için Japon sanatçı Takashi Murakami ile birlikte çalışacak.

Kurumsal işletmeler ve tanınmış markalar yavaş yavaş NFT sektörüne girmeye başladı. NFT, Metaverse ile birlikte ticari markaların adreslerini değiştirdi. Özellikle Adidas, metaverse arazisi satın alarak insanların dikkatini çekti. Ancak, NFT ürünleri için iş stratejileri de kızışıyor. NFT serisi, birinci sınıf saat üreticisi Hublot ile Japon sanatçı Takashi Murakami’nin ortaklığıyla geliştirildi.

Hublot ve Murakami, NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

İsviçreli bir lüks saat üreticisi olan Takashi Murakami, dördüncü sanatsal çabasına odaklandı.

Murakami ve Hublot’nun on üç parçalık NFT saat koleksiyonunun ilk lansmanı olacak. Bu koleksiyona on üç gerçek saat bağlanacak. Nisan ayında Cenevre’de düzenlenecek Watches and Wonders 2023 fuarında görücüye çıkacak olan asıl saatler, koleksiyonla birleştirilecek.

Japon Sanatçı, Nft Koleksiyonu Için Hublot Ile İşbirliği Yapıyor!

1970’lerin Japonya’sındaki video oyunları ve televizyon programları bu yeni koleksiyona ilham kaynağı oldu. 2021’in başında piyasaya sürülen Classic Fusion Takashi Murakami All Black saat, NFT koleksiyonu üzerinde de etkili oldu. Her ürünü hazırlamak için farklı gökkuşağı renkleri kullanıldı. Her öğe, sanatçının tanınabilir gülümseyen imzasını taşır.

Bu NFT’lerden on ikisi, yalnızca 324 Murakami ve Hublot NFT’lerinden birini satın almış olan kişilere de sunulacak. dan en yeni teklif Perşembe günü, özel bir etkinlik aracılığıyla tanıtılan koleksiyonun son ürünü, “Classic Fusion Takashi Murakami Black Ceramic Rainbow” ismini alıyor.

Bir kişi on iki NFT’nin tamamını satın alırsa, özel olarak hazırlanmış “Klasik Füzyon Takashi Murakami Siyah Seramik Gökkuşağı” almaya da hak kazanacaktır. Aksi takdirde, bu ürün hayır kurumlarına bağışı yapılacaktır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.