Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberler

JPMorgan, Kripto Para Piyasası Katılımcılarını Bir Kez Daha Uyardı: “Patlama Yakın”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’nin en büyük bankası JPMorgan, kripto para piyasası üstünde vurgunculuk yaratmaya devam ediyor. Dev bankaya bakılırsa 2021 yazında daha oldukça yatırımcı ABD hisse senetlerine yatırım yapmış oldu. Bununla birlikte açıklamalarına NFT ve DeFi parantezi açan JPMorgan kripto para piyasası katılımcılarını bir kez daha uyardı.

JPMorgan Analistleri Altcoin’ler Hakkında Uyardı

JPMorgan analistlerine bakılırsa kripto para piyasasında fiyatlar şişmiş durumda ve patlamanın eşiğinde. Ayrıca banka altcoin piyasasının ağustos başlangıcında kripto para endüstrisinin %22’sini temsil ederken eylül başlangıcında %33’e kadar büyük bir artış yaşadığını altını çizdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Artan NFT ve DeFi popülaritesi her geçen gün artarkan akıllı sözleşme kriptolarının fiyatlarını mühim derecede etkiledi. En büyük altcoin Ethereum (ETH), haftalık %21’lik artışla 4.000 dolara dokundu. Bununla birlikte pozitif zincir içi aktivite ve bir ayda üçe katlanan madenci bakiyeleri ile ETH’nin yükseliş potansiyeli doğrulandı.

Öne Çıkan Altcoin’ler
Öne Çıkan Altcoin’ler

Öne Çıkan Altcoin’ler

Altcoin yarışında Solana (SOL), 41 milyar dolarlık piyasa kıymetini geride bıraktı. Solana, bir haftada %51’in üstünde yükseliş kaydederek 150 dolar sınırına dayandı. Cardano (ADA), 12 eylülde gerçekleşmesi planlanan Alonzo yükseltmesi ile boğa koşusuna boyut atlatmayı hedefliyor.

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, yükseltmenin beklendiği şeklinde gittiğini ve planlarının geçerliliğini koruduğunu aktardı. Cardano’nun piyasa kıymeti haftalık %3 artışa 94 milyar dolara yaklaştı. Binance platformunun mahalli kripto parası Binance Coin (BNB), 10 mayıs tarihinde 690 dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetmişti. CMC verilerine bakılırsa raporda BNB haftalık yüzde %3.80 artışla 83 milyar doların üstünde piyasa değerine ulaştı.

JPMorgan raporunda şu ifadeler yer aldı:

Altcoin’lerin oranı tarihsel standartlara bakılırsa oldukça yüksek görünüyor. Bize bakılırsa yapısal bir yükseliş trendinin yansımasından daha fazlaca hype tabanlı bir temelden geliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.