Altcoin HaberleriHaberler

Ripple (XRP) Fiyat Analizi! XRP Rekor Kırabilecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD SEC ile içinde devam eden dava sebebiyle bir türlü yatırımcı beklentisini karşılayamayan XRP’nin grafikleri iyi görünüyor.

Uzun zamandır ABD menkul kıymetler ve Borsa komisyonu ile olan davası sebebiyle kendisinden beklenen performansı sergileyemedi ve daha da önemlisi 2018 rekorunu kıramadı. Ancak analistler grafiklerin XRP’nin üstün dereceli seviyelere doğru ilerlediğini gösterdiğini ifade ediyor.

XRP Rekor Mu Kıracak?

Her ne kadar dava süreci ilk zamanlardaki kadar XRP fiyatını etkilemiyor olsa da gene de kripto para birimi beklentileri karşılayamadı. Öte taraftan son 3 haftadır XRP fiyatı 1,00 doların üstünde konsolide oluyor ve yukarı yönlü daha büyük bir kırılma halletmeye hazırlanıyor. ETH ve öteki birçok altcoin bu yükselişi yaşadı sadece XRP ve BTC derhal derhal yeni aylık en yüksek seviyelere tam olarak ulaşamadı. XRP’nin tamamen yeni bir yükseliş hareketini başlatması için boğaların 1.28-1.37 dolarlık ana direnç bandını kırması gerektiği ifade ediliyor.

Xrp Ripple

Analistlern yorumlarına göre Bitcoin 50.000 dolar üstünde kalmaya devam ederse XRP de mühim bir direnç olan 1,50 dolarlık seviyenin üzerine çıkabilir. Dolayısıyla XRP fiyatı için Bitcoin fiyatının da mühim bulunduğunu unutmamak gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ripple (XRP) Nedir? Ripple Avantajları Nelerdir?

XRP’de Önemli Seviyeler

Analistlerin açıklamalarına bakıldığında şu anda XRP için 1,28 doların üstünde kalınması oldukça önemli. Çünkü bu düzey bir dirençten desteğe dönüştü. Yapılan açıklamalarda 1,28 dolar altında 1,22 seviyenin ana destek ve 1,37 doların ana direnç olduğu ifade ediliyor.

XRP’nin 1,50 dolarlık direnci aşabilmesi için ise daha güçlü bir satın alma baskısı ile karşılaşması gerekiyor. Bunlara ek olarak 1,50 dolar üstünde yaşanacak bir fiyat artışı 1,9 dolarlık dirence doğru değişik bir koşu başlatabilir.

Bu noktada 3,84 doların XRP’nin yüksek seviyesi bulunduğunu ve kripto para biriminin bu seviyeden oldukça uzak bulunduğunu da belirtmek gerekiyor.

Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.