Metaverse HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Analistleri Heyecanlandıran En İyi 5 Yeni Metaverse Altcoini!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

EnjinStarter (EJS)

Listedeki ilk altcoin EnjinStarter’dır (EJS). EnjinStarter, blockchain oyunlarına, NFT’lere ve Metaverse’lere odaklanan bir fırlatma panelidir. Enjin’in Jumpnet’i üzerine inşa edilmiş, Enjin ve Efinity için bir ekosistem oluşturmaya odaklanmışlar, oyunlarında ve projelerinde dijital varlıkları kullanmak için stratejiler geliştirmek üzere yenilikçi geliştiriciler ve içerik oluşturuculardan oluşan bir topluluğu bir araya getiriyorlar.

EngineStarter düşüş trendinde. Ancak projelerin miktarı kesinlikle inanılmaz. platformu size metaverse oyunlarına girme erişimi sağlar. EJS sahibi kullanıcılar pek çok farklı projeye erişebilir.

Bit Hotel (BTH)

Listenin ikincisi sırasında günümüzde gerçekten etkili bir altcoin olan Bit Hotel bulunuyor. Bit Hotel, oyun içi para birimi olarak Bit Hotel Coin’i kullanacak çevrimiçi bir sosyal NFT oyunudur. Oyuncular NFT öğelerini ve karakterlerini toplar ve bunları odalarında veya mini oyunlarda gösterebilirler.

Her oda ve ortak oda, diğer oyuncularla takılabileceğiniz, sohbet edebileceğiniz veya ticaret yapabileceğiniz bir sohbet odası işlevi görür. Bunun yanında oyuncular jeton ödülleri kazanmak için mini oyunlardan birinde savaşabilir ve bunları cüzdanlarına çekebilir.

Bit Hotel, şu anda piyasaya çıkmadıkları için çok iyi iş çıkarabilir, ancak ICO daha yeni oluyor. Madeni paralar piyasaya çıktıkça, başlangıçta bir pompaya sahip olabilirler ve sonra geri inebilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: En İyi Metaverse Coinleri

VLaunch (VPAD)

Listedeki bir diğer altcoin, yakın zamnda piyasaya sürülen VLaunch. VLaunch, blockchain alanındaki en önde gelen düşünce liderleri tarafından desteklenen türünün ilk çok zincirli fırlatma rampası. VLaunch, sektördeki 180’den fazla etkileyici kişiyle aktif olarak etkileşim kurarak, yaklaşan lansman projeleri ve topluluk için değer yaratmaya odaklanmıştır.

Bu, desteklenen MMCrypto projesinin dünyadaki en büyük etkisidir. Piyasada bazı ciddi bağlantıları olacak ve bu da bize çok fazla kazanç sağlayabilir.

Katana Inu (KATA) 

Listedeki bir sonraki altcoin Katana Inu. Katana Inu, etkileşimli bir açık dünyada, oynayarak kazanılan bir metaverse NFT oyunudur. Tüm görünümler ve silahlar NFT’dir. Oyun içi ödül yönteminde otomatik stake ile yenilikçi oyun teklifleri aracılığıyla Gaming ve NFT kripto inovasyonunu yönlendirmeye odaklanan bir proje.

Bir sertifika denetimleri var ve çok yakında bir dizi farklı fırlatma rampasında başlayacaklar.

MetaSoccer (MSU) 

Listenin son sırasında ise MetaSoccer yer alıyor. MetaSoccer, kendi kulübünüzü yönetebileceğiniz, yeni oyuncular bulup eğitebileceğiniz, kendi NFT stadyumunuzda maçlar oynayabileceğiniz ve oynarken gelir elde edebileceğiniz ilk futbol metaverse’dir. Blok zincirinde tüm bir futbol evreni geliştirildi.

Bu, spor ekosisteminde merkezi olmayan ve çeşitli şekillerde aktif olarak katılabileceğiniz yeni bir paradigmanın başlangıç ​​noktasıdır.

Bu proje zaten piyasada, onları Poligon ağına dayalı bir dizi farklı platformda satın alabilirsiniz. Bize birçok oyun sağlayabilirler. Eğer siz futbol ya da futbol içine konum, bu sizin için oyunlarından biri olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.