Haberler

Vauld’dan Hint Yetkililerinin Kararına Cevap!

Vauld, Hindistan hükümetinin varlıklarını dondurmasının uygunsuz olduğunu savundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Vauld’dan hint yetkililerinin kararına cevap. Vauld, Hindistan hükümetinin varlıklarını dondurmasının uygunsuz olduğunu savundu.

Kripto kredi platformu Vauld, varlıklarının dondurulması kararının Hintli yetkililer tarafından “saygıyla katılmadıklarıı” söyledi.

Vauld, Hintli Yetkililerin Kararına Katılmıyor

Hindistan İcra Müdürlüğü (ED) geçtiğimiz günlerde Vauld’un varlıklarının 46 milyon dolar bloke edildiğini açıkladı. Hintli yetkiliye göre, şirketin varlıkları kara para aklama davasıyla ilgili olduğu için donduruldu.

Vauld ise soruşturma için gerekli belgelerin yetkililer tarafından sağlandığını söyledi. İşletme, hesabı dondurma kararının, sitenin eski bir kullanıcısına ait daha önce devre dışı bırakılmış bir hesaba bağlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Images?Q=Tbn:and9Gcsgc5Ucvtd0E3K361Vmgf1Ge3Q8Ptgomd0Xsghhjwct7Url6Bymazoxveaw Deo1Isqpwe&Amp;Usqp=Cau

Vauld, güçlü KYC politikalarına rağmen yaptırımların onları hayal kırıklığına uğrattığını da sözlerine ekledi.

İcra Müdürlüğü ile tam bir işbirliği yaptık ve müşterilerimizin kripto para sahibi olmaları ve bunlarla güvenli işlemler yapabilmeleri için işbirliğine devam edeceğiz

Kripto piyasası krizi sırasında likidite sıkıntısı yaşayan platformlardan biri de Vauld oldu. İşletme Temmuz ayında para çekme işlemlerine izin vermeyi bıraktığından, müşterilerin şimdi 402 milyon dolar borcu var. Singapur Yüksek Mahkemesi, kripto para birimi borç verene finansal sorunlarını çözmek için üç aylık bir moratoryum verdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.