Bitcoin HaberleriHaberler

Kıdemli Analiste Göre Bitcoin (BTC) Kritik Bir Aşamaya Ulaştı!

Uzman analist Tone Vays'a göre, en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC), yakın gelecekte geleceğini belirleyebilecek mevcut döngüsünün kritik bir aşamasına girdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kıdemli kripto para analisti ve trader Tone Vays’e göre, en popüler kripto para birimi Bitcoin (BTC), mevcut döngüsünde yakın gelecekte geleceğini belirleyebilecek kritik bir aşamaya ulaştı.

Bitcoin’de Ya Tamam Ya da Devam Anı

120.000’den fazla YouTube abonesi, Tone Vays’in Bitcoin’in hala oldukça zayıf göründüğünü ve başka bir kapitülasyona girerek önemli ölçüde düşebileceğini söylediği en son video güncellemesini izledi:

Hala 17.000 $’dayız ve işler düzelmiyor, ve henüz yükselmiyor. Bu yüzden konsolide olmaya ve insanların çoğunluğunu hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyoruz ki bu da piyasaların dibe vurmasının yollarından biridir diyebiliriz.

Vays’e göre BTC şu anda 19.000 dolarda bulunan çapraz bir direnç çizgisinin üzerinde kalmak için mücadele ediyor. Analist, Haziran ayından beri oyunda olan direnç seviyesindeki bir artışın, Bitcoin için “tamam ya da devam etme” zamanının gelip gelmediğini işaret edebileceğini iddia ediyor.

Bitcoin analisti ayrıca yatırımcıları, BTC teknik analizinde bir dibi takip eden kısa bir yükseliş olarak tanımlanan ve daha sonra tüccarları kandırdıktan sonra hızla başka bir düşüş için kullanılan bir ölü kedi sıçraması yaşayabileceği konusunda uyardı.

Görünüşe göre şu anda haftalık bazda 19.000 dolarlık kırılma bölgesine doğru bir ölü kedi sıçramasının ortasındayız. Bitcoin 19 bin dolara ulaştığında, ya iyi bir bölge olacak ya da devam eden bir bölge olacak. Bu nedenle, Bitcoin’in 21.000$’ı görmesi için 19.000$’ın üzerine çıkması gerekiyor.

 

Bitcoin Btc 1536X835
Bitcoin Btc 1536×835

Bitcoin 10.000 Dolara Geriler Mi?

Vays, birçok piyasa analisti ve uzmanının endişelerine rağmen şu anda en büyük kripto para biriminin 10.000 dolar civarına düşeceğini tahmin etmiyor. Böyle bir çöküş olursa bunun çok kısa süreceğini tahmin etmişti:

Aslında, Bitcoin’in 10.000 doların altına düşeceğini düşünmüyorum. Eğer öyleyse, orada on dakika kalacağını tahmin ediyorum. Ve kripto para birimi nedeniyle bu fiyattan satın almayacağımı neredeyse garanti edebilirim. borsalar çökecek veya bilgisayar başında olmayacağım için. Bu, Bitcoin’in aniden 9 bin dolara, 8.000 dolara veya 6.000 dolara düşebileceği anlamına mı geliyor? Evet, bu mümkün, ancak çok az insan onu satın alacak kadar şanslı olacak bu fiyatlara gelecek ve hızla değerini geri kazanacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.