HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Inu’nun (SHIB Coin) Son Tırmanışının Arkasında Bu Neden Mi Var?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu (SHIB coin), Kraken borsası listelemesiyle birlikte yükselişe geçti ve %30 değer artışı kaydetti.

Elde edilen verilere göre “SHIB balinasının” yaklaşık 1 milyon dolara 24,8 milyar token satın aldığını gösterdi. Peki Shiba Inu’nun son rallisindeki itici güç bu dev balina olabilir mi?

Shiba Inu Yeniden Tırmanışa Geçti

Son 1 yılda büyük bir artışlara imza atan popüler şaka para birimi Shiba Inu, geçtiğimiz gün 24 saat içinde %28,2 artışla 0,000054 dolar seviyesine kadar yükseldi. 2020 Ağustos ayında Dogecoin‘in takliti olarak geliştirilen Shiba Inu, 1 yılda yaklaşık 80.000 kat değer kazandı. SHIB coin‘deki bu fiyat artışı birçok yatırımcının ilgisini çekmede önemli bir rol oynadı.

Geçtiğimiz günlerde popüler kripto para borsası Kraken,  Shiba Inu’yu (SHIB coin) listeleyeceğini duyurdu. Kraken’in bu duyurusuyla birlikte  SHIB coin tırmanışa geçti ve yaklaşık %30’luk bir fiyat artışı kaydetti.

Shiba Inu
Shiba Inu

Shiba Inu‘da yaşanan bu tırmanışla birlikte SHIB fiyatı uzun bir sürenin ardından yeniden 0.000054 dolar seviyelerine kadar ulaştı. Popüler şaka para birimi yazının kaleme alındığı an itibarıyla CMC verilerine göre son 24 saatte % 9.73 düşüşle 0.00004477 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Kripto Para Balinalarının Shiba Inu İlgisi

Elde edilen verilere göre Shiba Inu‘ya yaklaşık 1 milyon dolar yatırım yapan bir balina daha keşfedildi. Shiba Inu Balinasının bu devasa yatırımı, ikinci en büyük Shiba Inu balinasının Kasım ayının başlarında cüzdanlarından kabaca 2.3 milyar dolar değerinde token çıkarmasından sonra, kripto para biriminin son zamanlarda bir günde beşte bir değer kaybetmesinin ardından yaşandı.

Popüler şaka para birimi Shiba Inu, geçtiğimiz  aylarda yaşanan ralli ile birlikte büyük ölçüde değer kazandı ve 0.000086 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Shiba Inu’da yaşanan bu artış popüler şaka para birimini en büyük kripto para birimleri listesinde ilk 10’a girmesine etki etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.