NFT Haberleri

Porsche NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürecek

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kurumsal şirketlerin son dönemde blockchain teknolojisi ve NFT ekosistemine olan ilgisinde artış yaşanıyor. Kripto para piyasasında belirsizlik devam ederken dünyaca ünlü şirketler NFT odaklı yeni girişimlerini gündeme taşıyor. Son olarak otomotiv devi Porsche, tarihinde ilk kez NFT koleksiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirketten yapılan açıklamada bu yıl Miami’de düzenlenecek olan Art Basel fuarında ilk Porsche NFT koleksiyonu tanıtılacak.

Otomotiv Devlerinden NFT Hamlesi

Porsche Nft

Porsche’nin NFT koleksiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanması sektördeki bazı gelişmelerin ardından geldi. Özellikle geçtiğimiz günlerde Alman otomotiv devi BMW, hem metaverse hem NFT sektörü için ticari marka başvurusunda bulunmuştu. Sektörün önde gelen otomobil üreticilerinden Hyundai ve Ford igib markalar da bu sene başında NFT dünyasına yönelik çalışmalar ortaya koydu. Tüm bunların ardından Porsche de NFT dünyasına ilk adımını attı.

Porsche NFT Koleksiyonu

İkonik otomobil markası Porsche Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Detlev von Platen, NFT koleksiyonu tanıtımıyla ilgili şunları söyledi: “Porsche’nin yaratıcı sanatlarla uzun süredir devam eden bağları var ve Art Basel’de Porsche sanatının bir parçasına özel olarak sahip olmayı sağlayan güzel ve elbette benzersiz bir NFT setini piyasaya sürmek için bir sonraki adımı atmaktan heyecan duyuyoruz. Miami’deki lansman için ve önümüzdeki aylarda ısmarlama sanat eserleri geliştikçe NFT sahiplerinin çalışmalarına tanık olmak için heyecanlıyız.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.