Bitcoin Haberleri

Kraken’in Hukuk Direktörü: “Kripto Para Ekosistemi Regülasyonlara Hazır Olmalı!”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Kraken’in Hukuk Direktörü Marco Santori’ye göre, kripto para ekosistemi regülasyonlara hazır olmalı. Santori, kripto para sanayisine Wall Street seçimi düzenlemelerin getirileceğini düşündüğünü açıkladı. Santori’ye göre tek gerçek çözüm, SEC ile uzlaşma yoluna girmek.

Konuyla İlgli Bloomberg’e Konuştu

Marco Santori regülasyonlar mevzusundaki fikirlerini paylaştı:

Kripto para endüstrisinin, Wall Street benzeri regülasyonlarla karşı karşıya kalacağına inanmıyorsanız, hayal dünyasında yaşıyorsunuz anlama gelir. Yetkililer, bilhassa son birkaç aydır kripto para ekosistemine ağır eleştiriler getiriyor. Başta stablecoinler ve merkeziyetsiz borsalar olmak üzere birçok konuyu sorun ediyor. Devlet otoriteleri ve SEC yetkilileri tarafından yapılan açıklamalar arttıkça, kripto para alanında etkinlik gösteren firmaların üstündeki baskılar artıyor ve bu durum onları daha da zor bir duruma düşüyor.”

SEC, Kripto Para Firmaları İle Mücadele İçinde

Bu ayın başlangıcında SEC, Coinbase’in Lend ürününü piyasaya sürülmesiyle birlikte, devam edilmesi halinde borsaya dava açmak ile tehdit ederek bir uyarı yayınladı. Duyurunun arkasından Coinbase’in CEO’su Biran Armstrong, bu uyarıyı eleştiren ve bu tutumun üzerine düşünülmemiş kabataslak bir düşünce bulunduğunu ifade eden bir ekip tweet attı. Bu bildirinin yayınlandığı tarihte de birçok ekosistem lideri Coibnase’e destek verdi. Ancak SEC’in baskısı sebebiyle, Coinbase sonunda Lend ürününü sunmaktan vazgeçmeye karar verdi.

Santori: Tek Gerçek Çözüm Uzlaşma

Santori, kripto para endüstrisindeki bir oldukça liderin aksine, açık bir işbirliğinin tek gerçek çözüm olduğuna inanıyor. Kraken’in Hukuk Direktörü Santori mevzuyla ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

“Regülatörlere karşı bu biçim katı bir tavrı destekleyemem. Bu tutumun başarıya ulaşmış olmadığını, geçmişe bakarak idrak etmek zor olmasa gerek. Ayrıca deneyimlerimizden yola çıkarsak, SEC’nin de tartışmaya açık olduğunu anlayabiliriz.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.