Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin ve Altcoin’lerde Fiyat Yorumu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin 44.000 doların üstünde kalırken kripto para piyasasında belirsizlik hareketlerinin devam ettiği görülüyor. Altcoin’lerden bazıları yukarı yönlü hamle yaparken bazıları  ise düşüş gösteriyor. İşte kripto para piyasasında son durum…

Bitcoin Fiyat Yorum

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) son 24 saattir nispeten stabil kaldı ve 42.500 dolar ile 45.000 dolar bandında seyretti. Bitcoin’in 44.000 dolar üstüne çıkması durumunda yükseliş sinyali olarak nitelendiriliyor.

Bitcoin Fiyatı
Bitcoin Fiyatı

Bunun yanında Bitcoin’in yukarı yönlü ivmesinin devam edebilmesi için 44.000 dolarlık sınırın üstünde kalması gerekiyor. 44.000 dolar sonrasında şu an için 45.000 doların krtitik bir direnç olduğu düşünülüyor. 45.000 doların güçlü bir halde kırılımı ise 50.000 doların kontrol edilmesini sağlayabilir.

Altcoin Fiyat Yorum

Bitcoin ile birlikte altcoin’lerin de belirsiz fiyat hareketleri sergiledikleri görülüyor. Piyasa değeri bakımında  en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) 3.000 dolarlık kritik seviyenin biraz altınad işlem görürken Cardano (ADA) 2,10 dolarlık seviyenin ve Binance Coin (BNB) 350 dolarlık seviyenin üstünde işlem görüyor.

Altcoin’lerin bir ralli başlatabilmesi içinse Bitcoin fiyatının yukarı yönlü güçlü bir hamle yapması gerekiyor.

Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.