Haberler

Kraken’in Kurucu Ortağı Jesse Powell’den, FTX 2.0 Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsasının durumuyla ilgili tartışmalar devam ederken, Kraken’in kurucu ortağı Jesse Powell, FTX 2.0‘nin yeniden yapılanma planlarına yönelik olumsuz bir görüş bildirdi. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, iflas etmiş olan kripto borsasıyla ilgili endişelerini dile getiren Powell, FTX 2.0’nin sıfırdan başlamaktan daha kötü bir durumda olduğunu iddia etti. Jesse Powell, Kraken’in kurucu ortağı olarak, FTX 2.0’nin yeniden yapılanma stratejisi konusunda ciddi şüphelerini dile getirdi. Sosyal medya aracılığıyla ifade ettiği endişeleriyle bilinen Powell, halihazırda iflas etmiş olan FTX ile ilgili kaygılarını dile getirdi.

Kraken Ftx Ve Alameda Hesaplarini Dondurdu
Kraken'in Kurucu Ortağı Jesse Powell'den, Ftx 2.0 Açıklaması! 3

FTX 2.0’nin yeniden canlanma sürecinin başarısız olacağını öne süren Powell, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

FTX 2.0, tabula rasa (yani sıfırdan başlama) durumundan bile daha berbat bir durumda. Ekip, teknoloji, lisanslar, bankacılık ilişkileri ve marka imajı yani tüm önemli konuların hepsi eksik ya da hasar görmüş durumda. İflas yöneticisi, yalnızca alan adını ve ticari markayı en yüksek fiyatı önerene satmalıdır. Aksi takdirde, alacaklıların cüzdanlarından para çalmaktan başka bir şey değildir.

FTX CEO’su John J. Ray III, Wall Street Journal ile yaptığı röportajda, şirketin “FTX.com borsasının canlandırılması için ilgili taraflardan talepleri toplama sürecine başladığını” ifade etti. Bu süreçte, FTX’in olası yeniden yapılanma sürecinin bir parçası olarak marka imajını değiştireceği iddia edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.