Altcoin HaberleriHaberler

Elektronik Devi, Shiba Inu’yu Ödeme Yöntemlerine Ekledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD merkezli dev elektronik perakendecisi Newegg, popüler şaka para birimini Shiba Inu‘yu ödeme aracı olarak kullanıcılara açtı.

Newegg, geçtiğimiz ay yaptığı paylaşımda, “Aralık ayının başından” başlayarak, popüler şaka para birimi Shiba Inu‘yu (SHIB) ödeme aracı olarak ekleyeceğinin müjdesini vermişti. İşte o gün geldi ve şirket popüler şaka para birimini kullanıcılarına atçtığını duyurdu.

Elektronik Devi, SHIB’i Ödeme Yöntemlerine Ekledi!

Newegg tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamada, elektronik ve bilgisayar e-mağazası Newegg‘in Shiba Inu‘yu ödeme yöntemi olarak eklediğini bildirdi.

Online perakende devi, Kasım ayı sonlarında desteklenen kripto para birimleri grubuna popüler şaka para birimini de ekleyeceğini resmen doğruladı. Şirketin bu yeni hamlesi, Los Angeles ve California’daki dünyanın en büyük dijital reklam panosunda duyuruldu.

Bugün erken saatlerde BitPay, desteklenen trader’lar için Shiba Inu ödemelerini etkinleştirdiğini ve kripto para birimine büyük bir benimseme baskısı sağladığını duyurdu.

Öte yandan dev sinema devi AMC, daha önce duyurduğu gibi 2022’nin ilk çeyreğinde şaka para birimi Shiba Inu‘yu da ödemelerini eklemek için çalışmalarına devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Meme Coin Nedir? Meme Coin’ler Nereden Satın Alınır?

Güncel SHIB Fiyatı

Shiba Inu (SHIB), kripto para piyasasında belirsizlikten en çok etkilenen altcoinlerden biri oldu. Şaka kripto para birimi geçtiğimiz aylarda 0.000088 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini belirlerken, şu anda 0.000034 dolar seviyelerinde geziniyor.

Geçtiğimiz hafta başında popüler şaka para birimi yönünü yukarıya çevirdi ve bir artış başlattı ancak sonrasında fiyat yeniden düşüşe geçti. Ayrıca popüler şaka para birimi geçtiğimiz hafta hafta 0.000043 ile 0.000033 dolar aralığında sıkıştı ve göstergeler şimdi düşüşü işaret ediyor.

Öte yandan 4 Aralık’taki çöküşten bu yana alım gücünde de büyük düşüş yaşandı.

[ccpw id=”10110″]

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Shiba Inu (SHIB), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %5.31’lik bir düşüşle 0.0000348 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.